Történt már valakivel ilyen vagy hasonló? Tegnap este halvány pozitív teszt, ma reggel 2 negatív.
Ma kellene megjönnie.
Tegnap este éjfél körül csináltam egy terhességi tesztet, ami halvány de jól látható pozitív.
Ma reggel megismételtem ugyan azzal a márkával és egy másikkal, de mind a kettő negatív lett.(Mind 10-es érzékenységű teszt)
Melleim 2napja érzékenyek, viszont enyhébb görcsöket érzek néha.
De általában 3-4nappal menstruáció előtt már érzem, hogy "megfog jönni" és fáj a derekam , most ez elmaradt.
Valószínűleg nem volt elég koncentrált a vizelet.
Holnap reggel első pisiből próbáld meg újra.
Holnap csinálj másikat.
Ha éjfélkor voltál wc-n akkor reggelre lehet h nem volt elég koncentrált a vizeleted.
Azért mondják h első vizeletből mert ált éjszaka nem iszol nem pisilsz.
Szóval 6-8 óra is van arra h a hcg összegyűljön a vizeletben
Én nekem délutáni pisiböl is elég erős pozi tesztem lett.
Vártam 4-5 napot a teszteléssel
Én 2 napot várnék, ha van baba emelkedik a hcg és akkor valószínű szépen kivehető lesz az eredmény.
Ha volt valami de nem sikerült végbemennie, akkor valószínűleg negatív eredményt fogsz kapni.
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy válaszolt!
Várok 2napot és újra tesztelek, egyenlőre semmi vérzésre utaló jelem nincs.
Egyenlőre még fehér krémes folyás, de nem túl sok.
Sziasztok!
Na ma ismét teszteltem, Clearblue-val 10-es érzékenységű, amibe láttuk 3an is a halvány csíkot, de kb annyit, hogy "na itt lenne a helye", ami a többi negatív teszten abszolút nem látszott, de ez akkor is még nekem inkább negatív, mint pozitív.
Pár órával később ez erősödött, de csak egy vékonyka csík, nem olyan erős mint a control csík.
Menstruációmnak nyoma sincs idáig hálisten, a melleim továbbra is érzékenyek és változott a formájuk, ami lehet hülyén hangzik nektek, de idáig tök kerek cickoim voltak, most meg talán úgy tudnám leírni, hogy kicsit csúcsosodtak és mintha a mellbimboim nőttek volna meg, a jobb mellemen pedig nagyon látszanak az erek is.
Tudom, hogy ti nem vagytok dokik, csak szimplán érdekel a véleményetek. :)
Holnapra kértem időpontot HCG-s vérvételre, hátha többet megtudok.
Azt is tudom, hogy nem szabad ilyen türelmetlennek lenni, de nagyon stresszes a munkahelyem, szóval nem szívesen járok be 12órába idegeskedni, ha baba van a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!