Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Történt már valakivel ilyen...

Történt már valakivel ilyen vagy hasonló? Tegnap este halvány pozitív teszt, ma reggel 2 negatív.

Figyelt kérdés

Ma kellene megjönnie.

Tegnap este éjfél körül csináltam egy terhességi tesztet, ami halvány de jól látható pozitív.

Ma reggel megismételtem ugyan azzal a márkával és egy másikkal, de mind a kettő negatív lett.(Mind 10-es érzékenységű teszt)

Melleim 2napja érzékenyek, viszont enyhébb görcsöket érzek néha.

De általában 3-4nappal menstruáció előtt már érzem, hogy "megfog jönni" és fáj a derekam , most ez elmaradt.

#terhesség #terhességi teszt #Pozitív aztán negatív
2022. júl. 22. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szurkolok neked, írd meg majd az eredményt!:)
2022. júl. 25. 08:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Estére valószínűleg lesz eredménye ennek a vérvételnek, de szerdán reggel megyek a másodikra. :)
2022. júl. 25. 11:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez a mellforma-változás lehet jó jel, én is innen tudtam, h nem a szokásos pms tünet a mellfeszülés :)

Írj, hogy mi lett!

2022. júl. 28. 00:50
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát végül hétfőn délután megjött a HCG vérvétel eredménye, 2-es volt csak a HCG szint, aztán másnap reggel meg is jött a menstruációm sajnos :(

Valószínűleg kémiai terhesség volt

De nem keseredtünk el, hátha majd ebben a hónapban 😊

Iszok Málna levél teát és szedem a HairBunny-nak a gumicukros terhesvitaminját😊

2022. aug. 7. 12:01
 15/16 anonim ***** válasza:
2es hcgvel kémiai se volt
2022. aug. 7. 17:51
 16/16 A kérdező kommentje:

Csütörtökön éjfélkor volt egy 10es teszten halvány pozitív, de jól látható csíkom, hétfőn 12-ben volt a vérvétel, de pénteken és vasárnap már a 10-es teszt is hómező volt.

Csak kémiai terhességgel tudom indokolni a pozitív tesztet, valószínűleg hétfőre lecsökkent a HCG.

Sőt a menstruációm 4napot késett, majd 4nap helyett 7napig véreztem és a közepén még darabos is volt.

És mással nem tudom magyarázni azt se, hogy csütörtökön mikor teszteltem már 2-3napja nagyon érzékeny volt a mellem(éjszaka többször megébredtem arra, hogy fáj ) , a formája megváltozott jól láthatóan és kieresedett, ez egyik se szokott nekem előfordulni menstruáció előtt.

Azóta az erek már megint nem látszanak annyira és a formája is visszaállt.

Szóval nálam minden arra utalt sajnos.

2022. aug. 8. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!