Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez ìgy jo ? Jol èrtelmezem ?

Ez ìgy jo ? Jol èrtelmezem ?

Figyelt kérdés

Most ha jol èrtem akkor ha reggel csinàlok egy erős pozitìv ovulàcios tesztet ès mèg aznap együtvagyunk a pàrommal akkor az ugy jo

Vagycsak màsnap? Ti hogy csinàljàtok? Èn most porobàlom előszőr ugyhogy minden tanàcs jòljőn

Köszi 😊

2022. szept. 20. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Mi az első pozitív napon voltunk együtt, utána pár napig nem tudtunk. Összejött a baba :) hajrá
2022. szept. 20. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Aznap és másnap is, abból baj nem lehet :D

Amúgy mi aznap voltunk és összejött. A spermiumok elég sokáig életképesek, ha a tényleges ovuláció csak 1-2 nappal a teszt után történik meg, akkor is már ott vannak a "helyükön" várakozva, szóval olyan nagyon mellélőni nem lehet aznapi együttléttel.

2022. szept. 20. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Mi is a pozitiv teszt napjan voltunk egyutt sikeresen.
2022. szept. 20. 16:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív ovutesztes napon voltunk együtt a férjemmel, utána 2 nappal később, itt inkább már csak az örömünkre, az az együttlét szerintem már késő lett volna szóval valószínűbb, hogy a pozitív ovuteszt napján jött össze a baba nekünk is.
2022. szept. 20. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
+ napon voltunk egyutt, sikerult
2022. szept. 20. 21:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Ès mennyi ideig probàlkoztatok a tesztel mire sikerült a baba?
2022. szept. 21. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, nekem az volt az első hónap
2022. szept. 21. 20:45
 8/8 A kérdező kommentje:

1 es de jo neked

Remèlem nekünk is sikerül mi elöbb

2022. szept. 21. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!