Kedves Anyukák, akik Clexane-t használtatok. Jól értelmezem, hogy egy havi adag 3x9300 forintba kerül?
Figyelt kérdés
Felírták nekem a következő 6 hónapra. Az orvos csak annyit mondott, hogy 3 hónap után lesz dobozáras. Akkor ezt úgy értelmezzem, hogy addig a teljes árat kell fizetnem, ugye?2022. márc. 7. 14:03
1/13 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok, ezt elfelejtettem odaírni. Gyermekágy végéig kell használnom majd.
2022. márc. 7. 14:03
2/13 anonim válasza:
Én normatívra kapom és 7000 Ft egy doboz így.Nálam szó sem volt ilyenről hogy dobozdíj lesz 3 hónap után.
Szerintem 3 hónapig akkor neked a teljes ár van és aztán 300 Ft/doboz ár lesz.Szóval jól értelmezted.
3/13 anonim válasza:
Nekem fel volt írva, nem tudom mit kell nézni, de 2000 Ft körül volt így 1 doboz.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát holnap kiváltom, aztán meglátom. Már én sem tudom melyik árat nézzem a listában.
Annyi biztos, hogy azt mondta a doktor, hogy 3 hónap múlva már csak dobozdíj kell. Bármit is jelentsen :) Sosem kellett még ilyen jellegű gyógyszert használnom.
2022. márc. 7. 14:17
5/13 anonim válasza:
Milyen orvos írta fel?
Nekem belgyógyász ismerős illetve a haematologus írja fel nincsen 1000 ft/doboz
6/13 A kérdező kommentje:
Haematológus
2022. márc. 7. 14:50
7/13 anonim válasza:
Hát ez elég fura. Mindig eü kiemeltre írjuk, úgy tuti nem 9300 ft egy doboz.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Kiváltom a héten, aztán ott kiderül.
2022. márc. 7. 16:01
9/13 anonim válasza:
Nem lenne szabad,hogy teljes áras legyen nekem is ma írták fel..kb 900ft volt egy doboz.:o
10/13 anonim válasza:
Szia!
Nekem is így volt, ugyan így terhesség és gyermekágy alatt szúrtam. Az első 3 dobozt teljes áron kellett megvenni, de utána 300 Ft/doboz áron adja a patikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!