Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Prena teszt értelmezése, mit...

Prena teszt értelmezése, mit jelent?

Figyelt kérdés

Van 2 oszlop az egyik oszop at eredményt mutatja, a másik az értékelést.

Nálam az van írva az értékelésnél, hogy nem kimutatható. Ez mit jelent? Vagy ennek kell lenni odaírva minden teszten?

2021. okt. 15. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Hat gondolom az adott elteres (pl 21-es triszomia) nem kimutathato. De ha mondjuk lefenykepezned vagy valami….
2021. okt. 15. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Enyém ugyanez, szerintem nincs jelentősége, a lényeg a negatív de engem felhívtak és el is mondták
2021. okt. 15. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
Azt, hogy negatív, arra a génre nézve a baba nem beteg.
2021. okt. 15. 13:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom mire vélni a válaszod utolsó! Csak egy kérdést tettem fel, számomra fontosat.

A dokit is felhívtam, azt mondta minden rendben. De én csak arra voltam kíváncsi, hogy ennek a tesztnek így kell e kinézni, elöször csináltattam.

Szerintem egy aggódó kismamát nem kellene egyből leszúrni, még ha hülyeséget is kérdez, soha nem lehet tudni, hogy eddig miket élhetett át amik miatt para mami lett....

A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sejtettem, hogy jót jelenthet, csak megerősítést szerettem volna😉

2021. okt. 15. 14:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es nem rád értettem amit írtam, volt egy 5-ös válaszoló is, de úgy látom valahogy az törölve lett....

Mindenkinek ment a "hasznos válasz" jel.

2021. okt. 15. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!