Hogyan lehet titkokban tartani a terhességet?
Nem azt mondom, hogy mindenki mindig iszik alkoholt a társaságban, de egy baráti/családi összejövetelen általában igen.
Valahogy szeretném kikerülni ezt a kérdést, és eltitkolni, miért is nem akarok inni. Nagyon az elején vagyunk még...

Pohárba kiöntesz am sört
Almafröccsöt, esetleg málnaszörpöt vagy bodzaszörpöt boros pohárba
Feles pohárba a kóla sem meg a csapvíz sem jó, mert akkor is kiulnek a bubik, ha nem szénsavas.
( Lánybúcsún 20 pohárból fele víz, fele tequila volt, sajnos látszott, melyik a víz)
Felest nem iszol, te vagy a házigazda, pont.
Amúgy nagyon az elején még nem vagytok összeköttetésben a babával úgyhogy egy 2%os citromos sör vagy van 1.4es gyümölcsös el is altatja a gyanút, onnantól nem figyel senki.
Fú, köszi mindenkinek. Igen pont így van ahogy írtátok, nem nagyon szállnak le a témáról szokszor és nem szeretném ha rákérdeznének hogy terhes vagyok e!
Így is mikor otthon voltunk falun akkor legalább 5-en megkérdezték h na, még nem vagy az? Pedig nem is vokt iszogatás.
#23 amúgy nem is esik jól vízen kívül jelenleg semmi.

Én annó szörpöt ittam szódával, pont olyan a színe, mint a cidernek :)
De volt az hogy még vezetnem kell (ha nálatok lesz, még akkor is előfordulhat h valahova el kell ugrani), fáj a fejem, ha iszok csak ront rajta, de akár az is lehet kifogás, h figyelsz a súlyodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!