Hogyan lehet titkokban tartani a terhességet?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy mindenki mindig iszik alkoholt a társaságban, de egy baráti/családi összejövetelen általában igen.
Valahogy szeretném kikerülni ezt a kérdést, és eltitkolni, miért is nem akarok inni. Nagyon az elején vagyunk még...
2022. szept. 18. 21:37
1/27 anonim 

válasza:

Mondd, hogy fájdalomcsillapítót vettél be, mert egész nap fájt a fejed, és még mindig fáj, ezért fogsz még bevenni
3/27 anonim 

válasza:

Sofőr nem tudsz lenni? Akkor nem tudnak gyanakodni
4/27 A kérdező kommentje:
Igen, ezek jó ötletek!
Sofőr most nem, mert nálunk lesz az összejövetel (férjem szülinapja)
2022. szept. 18. 21:51
5/27 anonim 

válasza:

Olyan válasz nincs nálatok, hogy most pont nem akarsz inni, mert CSAK?
6/27 A kérdező kommentje:
Hát azt próbáltam már, csak van egy barátnőm (nem annyira közeli) aki mindig elmondja, hogy nna miért nem iszol te is egyet velünk. Kedvelem őt, és amúgy nem annyira tudok hazudni és ezért olyan kellemetlen az egész szitu
2022. szept. 18. 21:57
7/27 anonim 

válasza:

Vegyél alkohol menteset. Vagy csinálj úgy mintha alkoholos lenne 😅amúgy hagyj elől valamilyen erős gyógyszert, (pl dalacin ha van otthon) mintha azt szedned.
8/27 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó ötlet. Amúgy gondoltam arra h jäger helyett (azt szoktam ritkán inni) öntök a pohárba colát, lehet dedós, de nem tudom észrevennék e. 🤣
2022. szept. 18. 22:04
9/27 anonim 

válasza:

Inkább maradj a gyógyszer sztorinál, azzal nem bukhatsz be.
10/27 anonim 

válasza:

Simán öntesz magadnak, koccintasz vele, aztán mintha beleinnal, leteszed az asztalra. Mikor senki nem figyel beviszed a konyhába és kibirítod a mosogatóba. Nem hiszem hogy pont a te felespharadat fogja mindenki szemmel tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!