Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez pozitív teszt? ...

Szerintetek ez pozitív teszt? Olyat vettem ami 10 napos terhességet is mutat.

Figyelt kérdés
[link]

2022. szept. 5. 09:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%
Látok egy halvány csíkot. Melyik fajta teszt ez?
2022. szept. 5. 09:59
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Én nem látok semmit, szerintem negatív. Mikor kellene megjönnie?
2022. szept. 5. 10:01
 3/22 anonim ***** válasza:
49%
Van egy nagyon halvány csík. Ismételd meg 2 nap múlva, az már biztosabb lesz.
2022. szept. 5. 10:16
 4/22 A kérdező kommentje:
Mono terhességi teszt
2022. szept. 5. 10:16
 5/22 A kérdező kommentje:
Második kérdező: vasárnap kellene majd, tudom hogy korán csináltam, de nem bírtam már várni🤦
2022. szept. 5. 10:18
 6/22 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha vasárnap kellene megjönnie, akkor normális hogy semmit nem mutat. Kb. épphogy megtörtént a beágyazódás ha bármi is van, ilyenkor még nem igazán van hcg a szervezetbe. Várj még pár napot legalább.
2022. szept. 5. 10:26
 7/22 anonim ***** válasza:
82%
Ez meg negatív,de ezt te is tudod.Van rajta valami,de fölöslegesen stresszelek most magad,mert éppúgy lehet még kémiai terhesség belőle,mit egészséges terhesség.Teljesen felesleges bármi miatt is ilyen korán tesztelni.Könnyen lehet csalódás a vége.
2022. szept. 5. 12:31
 8/22 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon korai a teszt.

Szerintem pozitív, de mensi kimaradása előtt tesztelni butaság

NagOn sok terhesség megszakad ilyenkor még, jobb nem tudni, mert jobban fáj.

Akik nem látják, vegyenek szemüveget!

2022. szept. 5. 13:23
 9/22 anonim ***** válasza:
75%
8-as.Látni látom én is,de leírtam ugyanazt,mint te.Felesleges butaság,mert még nem lehet azt mondani,hogy ez terhesség.Ha utána meg időben megjön,vagy pár nap késéssel, akkor még azért van pánik,meg kérdés kiírás.Ez így még egy negatív teszt.Ha késik a menzesz,és jól látható két vonal van, akkor lehet reménykedni.
2022. szept. 5. 14:11
 10/22 anonim ***** válasza:

Látható az a valami így van de sokra nem lehet vele még menni így van.

Nekem is volt ettől erősebb korai tesztelésem mert muszáj volt orvosi dolgok miatt és kémiai lett.Ilyen korai tesztelésnél bármi lehet,mondjuk bármikor bármi lehet.

2022. szept. 5. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!