18 hetesen gond hogy ha nem erzem hogy mozogjon?
Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 23:08
11/16 anonim 

válasza:

Én is 18 hetes vagyok, és én sem érzem.
Szerdán voltam nőgyógyásznál, aktív a baba, jár a keze-lába rendesen.
Mellsőfali méhlepényem van, így mondták, hogy előfordulhat, hogy még 1-2 hetet várnom kell, hogy megérezzem.
Ne aggódj, biztosan minden rendben van a te babáddal is!
12/16 anonim 

válasza:

Nincs evvel még semmi baj. Elöl tapadó lepény esetén pl. kicsit később érződik a mozgás. Én 20 hetesen éreztem először.
13/16 anonim 

válasza:

Nyugi kérdező, én az első terhességemnél 21 hetes voltam amikor éreztem először a mozgást.
Most a másodiknál 18hetes, és mindkétszer mellsőfali lepényem volt/van.
14/16 anonim 

válasza:

Szia! Nekem ez már a második terhességem. Az elsőnél 20. héten kezdtem el érezni hogy mozog. Mindenki azt mondta, hogy a másodikat már előbb fogom… hááát nem tudom…18+3 vagyok ma, de még mindig nem érzem😰
15/16 anonim 

válasza:

19. héten éreztem először, de akkor se voltam még 100%ig biztos benne.
16/16 anonim 

válasza:

14, ne aggódj, nekem is második és 20 hét után kezdtem el érezni igazán, előtte szinte semmi, szóval ne aggódj, ha uhn rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!