10 hetes vagyok, 7 hetesen volt már egy felfázásom, kaptam antibiotikumot, mert csípett is, most újra előjött, félek, hogy megint antibiotikumot kapok. Ha igen nem lesz gond a babának?
A legtobb gyogyszer szedheto terhesseg alatt, az antibiotikumok meg plane, az egyik legbiztonsagosabb.
Viszont ha nem szeded be es felulfertozodik, siman elvetelhetsz, ugyhogy ezzel nem szabad jatszani.
Gondolj bele milyen betegek vannak, epilepsziasok, szivbetegtek stb. akik igen eros gyogyszereket szednek, megis szulnek. A legtobb gyogyszer szedheto.
Es igen, ilyenkor a terhesseg miatt gyakori, semmi koze a reteges oltozkodeshez ( nem lehet a hidegtol felfazni, ez osdi magyar babona).
Kedves diplomás ápoló! Kb. 20-szor fáztam fel hideg idő miatt, vagy inkább annak a következtében. Nézd át újra a tankönyveidet inkább.
Kérdező! A húgyúti fertőzés általában vissza szokott térni, odafigyelés mellett is. Nekem a tőzegáfonya vált be, amit állandóan szedtem. Esetleg próbáld ki azt. Az antibiotikum nem káros a magzatra, olyat nem írnak fel ami káros rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!