18 hetesen gond hogy ha nem erzem hogy mozogjon?
Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 23:08
1/16 A kérdező kommentje:
hanyadik hetol szokott altalaban?
2022. szept. 15. 23:10
2/16 anonim 

válasza:

Biztos vagy benne, hogy nem érzed?
Jársz rendszeresen UH-ra, szívhangra, stb.?
3/16 A kérdező kommentje:
12hetesen voltam,es majd hetfon kell mennem
2022. szept. 15. 23:11
4/16 A kérdező kommentje:
milyenn erzes amugy hogy ha mozog?bocsi elso baba ,es nagyon aggodok
2022. szept. 15. 23:13
5/16 anonim 

válasza:

Ne aggódj ezen, lehet, sőt valószínű, hogy hátul tapadt a méhed. Én az első fiamat kb 21-22 hetesen éreztem először. Most a másodikat már hamarabb:) hát, nehéz megmondani, főleg elsőnek és az "elején", hogy milyen a magzatmozgás. Érezheted úgy is mimtha buborékozna belül a hasad, összetéveszthető bélmozgással is, de hidd el, tudni fogod, ha már őt érzed :)
6/16 A kérdező kommentje:
koszonom most egy kicsit meg nyugodtam :)
2022. szept. 15. 23:36
7/16 anonim válasza:
Nem lesz gond, menj el hétfőn ultrahangra és majd az orvos is meg fog nyugtatni!
8/16 anonim 

válasza:

Én is csak a 20. héten kezdtem érezni :))
9/16 anonim 

válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is 20 hetesen éreztem először. Egy határozott rúgást és a lehető legjobb pillanatban. Pont reggel volt ( húsvét napján), akkor ébredtünk fel és a párom pont simogatta a hasam. Úgyhogy együtt éreztük legelőször ☺️
10/16 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok.
2-es nem probléma hogy még nem érzi a babát. Nekem az orvos is azt mondta hogy kb a 20.-dik hét körül fogom először érezni.
Nyilván első babás anyuka és aggódik. Most megnyugtatásra van szüksége, főleg hogy tényleg normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!