Ugye nem lesz gond, 6. hét?
Kezdetek óta veszélyeztetett terhes vagyok, mert 5 hónapja volt egy vetélésem.
És 1 órája kimentem a konyhába elmosogatni, a semmiből hirtelen lett egy spontán orgazmusom, azóta durva méhösszehúzódásaim vannak.
Ittam 5 perce egy magnéziumot, és azóta is fekszem.
Megnyugodhatok?

Helyzetjelentés:
Aludtam egy kicsit, és jól vagyok már 😊 csak megijedtem.

"Kezdetek óta veszélyeztetett terhes vagyok, mert 5 hónapja volt egy vetélésem."
6 hetesen még az orvos is éppen csak még tudja állapítani a terhességet, szóval nem lehetsz kezdetek óta veszélyeztetett terhes. Amúgy meg hivatalosan a 12 hetes genetikai után változtatnak a besoroláson, addig csak akkor válik valaki veszélyeztetetté, ha olyan durva betegsége van mellette. Egy vetélés az nem durva betegség, hanem teljesen normális folyamat az első 12 hétben,csak manapság szokás ezt is túllihegni, mint sok mást. Majd akkor lesz nagy gond, ha folyamatosan elvetélsz, na akkor már hormonális vagy szervi gond is állhat a háttérben, de addig amíg csak egy volt, nem kell azonnal pánikolni.

Túlreagálod. A dokim tapasztalata szerint minden 3. terhességből lesz baba (kb a 2-6. Hét között vetél el a legtöbb nő). Szóval ok nélkül paràztatnak a veszélyeztetett terhességgel. Manapság ha tüsszentesz egyet is az vagy. 12. Hétig nagy az esély a vetélésre. Ez benne van a pakliban. Ezzel minden terhes nő tisztában van. Utána pedig jön a genetikai ultrahang. Azon derül ki minden. Szóval okkal mondják, hogy addig ne stresszeljük túl, mert azzal csak ártunk. Sokkal jobban.
Feltennèk egy kérdést őszintén. Azóta nem is szexeltetek a pároddal, hogy ennyire parázol? Mivel szex közben is van orgazmus (jobb esetben).
Üdv egy több vetélésen átesett, most ikrekkel terhes kismama. Jelige: ,,nyugodjunk le a picsába”

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!