Szerintetek komolyan gondolja a dolgot vagy viccel?

Miért félsz a teszttől?
Lehet, hogy nem várt eredményt adna?

Ha egyszer már így csőbehúzták akkor teljesen érthető a félelme.
Ha nincs félnivalód tőle akkor csináltass egy tesztet és akkor mindenki lenyugszik - boldogan éltek családként.
Ha ennyire nem vagy hajlandó tesztet csináltatni és emiatt otthagy akkor nevelheted a gyereked egyedül. Élheted a szingli anyukák életét, akik csak azoknak a pasiknak kellenek akik képtelenek jobbat találni.

Én nem aláznám meg magam így. Ugyanis ez rád nézve megalázó, hogy ennyire bízik benned a magzatod apja, gyakorlatilag egy rib¡nek tart. Sajnálatos, hogy van korábbi rossz tapasztalata, de ha nem tudja a régi kapcsolataiból származó traumákat feldolgozni, akkor ne kezdjen új kapcsolatba, hanem vegyen inkább egy guminőt, annak nincs büszkesége.
Én megmondanám a kedves páromnak, hogy akkor csináljon gyereket a húgának, mivel őt úgyis többre tartja, mint téged. A pasit tuti dobnám, és valószínűleg abortusz is lenne a vége. Jobb nem benne maradni egy ilyen kreténekkel teli családban. Nagyon meg fogod bánni, ha ide gyereket szülsz. Mindig második leszel a hugica után. Csak akkor vállald a gyereket, ha ez neked oké, és nem vágysz olyan férfira, akinek te vagy az első.

18-as, nem a férfi húga, hanem a kérdező húga hazudozik a kérdezőről. Tehát a saját testvére!
Az is elképzelhető, hogy a férfi tetszik neki, és így akarja lenyúlni magának.

Basszus, tényleg ezt benéztem, köszi 19. Ez így még durvább talán, bár nem tudom.
Miért tartja többre a pasi a kérdező húgát mint a kérdezőt? Lehet neki is inkább a húg kéne, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!