Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek komolyan gondolja...

Szerintetek komolyan gondolja a dolgot vagy viccel?

Figyelt kérdés
Kiderült kb 4 hete hogy babát várom. El is mondtam pároknak a dolgot. Azt hittem örülni fog de erre azzal jött hogy gratulál de kié a gyerek? Mondom a miénk. Erre ő azt válaszolta kéne egy apasági teszt. Mondtam mire fel erre az volt a válasz kérdezzem a húgom. Meg kérdeztem azt a viperát hogy mit mondott neki és csak nevetett és mondta ez az egész egy rossz vicc volt. Páromat meg kérdeztem de ő még mindig ragaszkodik a teszthez. Lehet baja a babának tőle? Miért nem hisz nekem hogy az övé a gyerek?
2022. szept. 7. 21:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%

Miért félsz a teszttől?

Lehet, hogy nem várt eredményt adna?

2022. szept. 7. 22:38
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
Ha ennyire ragaszkodik hozzá megkapna a tesztet, és mehetne isten hírevel az apa is meg a tesó is. Aztán meg fizethetne a gyerek tartást..
2022. szept. 7. 22:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én erre a kapcsolatra nem vállalnék babát...
2022. szept. 8. 05:51
 14/23 A kérdező kommentje:
Volt már egy olyan kapcsolata hol a csaj terhes lett de a végén kiderült nem az övé a gyerek. Hosszú kapcsolat volt a csaj többször félre ment és egyszer horogra akadt a gyerek ahogy ő fogalmaz. 8 éve vagyunk együtt és valahogy a húgom mindig szóba került mint hiteles forrás. De minden amit mond csak egy nagy hazugság mert én sosem csaltam meg a párom és hazudni sem hazudnék neki főleg nem egy ilyen fontos ügyben.
2022. szept. 8. 07:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ki a párja? Te vagy a húgod? Ez gáz..én leültetném őket egy asztalhoz, és számon kérném a húgod, hogy miért kavar be a kapcsolatba. Megmondanám a páromnak, hogy nem csaltam meg, nem fogok tesztet csináltatni egy magzaton, ha nem bízik bennem, akkor el lehet menni. A húgomnak meg megmondanám vagy eltakarodik az életemből, vagy nem hazudozik össze vissza.
2022. szept. 8. 08:08
 16/23 anonim ***** válasza:
22%

Ha egyszer már így csőbehúzták akkor teljesen érthető a félelme.

Ha nincs félnivalód tőle akkor csináltass egy tesztet és akkor mindenki lenyugszik - boldogan éltek családként.

Ha ennyire nem vagy hajlandó tesztet csináltatni és emiatt otthagy akkor nevelheted a gyereked egyedül. Élheted a szingli anyukák életét, akik csak azoknak a pasiknak kellenek akik képtelenek jobbat találni.

2022. szept. 8. 08:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A húgom megszűnne létezni számomra. A pasi meg költözhetne, nincs mit keresnünk egymás mellett. Biztos hogy nem csinaltatnék apasági tesztet szülés előtt. Utána igen, ha fizeti. Ettől függetlenül a kapcsolatunknak vége, fizetheti a gyerektartást és ágyő.
2022. szept. 8. 11:54
 18/23 anonim ***** válasza:
36%

Én nem aláznám meg magam így. Ugyanis ez rád nézve megalázó, hogy ennyire bízik benned a magzatod apja, gyakorlatilag egy rib¡nek tart. Sajnálatos, hogy van korábbi rossz tapasztalata, de ha nem tudja a régi kapcsolataiból származó traumákat feldolgozni, akkor ne kezdjen új kapcsolatba, hanem vegyen inkább egy guminőt, annak nincs büszkesége.

Én megmondanám a kedves páromnak, hogy akkor csináljon gyereket a húgának, mivel őt úgyis többre tartja, mint téged. A pasit tuti dobnám, és valószínűleg abortusz is lenne a vége. Jobb nem benne maradni egy ilyen kreténekkel teli családban. Nagyon meg fogod bánni, ha ide gyereket szülsz. Mindig második leszel a hugica után. Csak akkor vállald a gyereket, ha ez neked oké, és nem vágysz olyan férfira, akinek te vagy az első.

2022. szept. 8. 12:26
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

18-as, nem a férfi húga, hanem a kérdező húga hazudozik a kérdezőről. Tehát a saját testvére!

Az is elképzelhető, hogy a férfi tetszik neki, és így akarja lenyúlni magának.

2022. szept. 8. 12:30
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, tényleg ezt benéztem, köszi 19. Ez így még durvább talán, bár nem tudom.

Miért tartja többre a pasi a kérdező húgát mint a kérdezőt? Lehet neki is inkább a húg kéne, vagy mi?

2022. szept. 8. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!