Csajok, ha netes társkeresőn ismerkedtek, azt inkább csak afféle időtöltésből teszitek, vagy komolyan is gondoljátok a dolgot?
Vegyes. A reglapból kiderül.
Az enyéimből legalábbis pontosan kiderül.
én komolyan gondolom a dolgot:) habár sajnos eddig nem sok sikerrel:/ mindenki aki eddig rám írt, már rögtön a szex jött mint téma...
18/L
Én is komolyan gondoltam.
Sokszor ért csalódás az oldalon, már majdnem törölni akartam magam, de akkor rám írt egy srác.
Nem volt valami jó képű, nem volt külsőre az esetem, de mondom egy próbát megér mert valahogy szimpatikus volt.
Jól el beszélgettünk, komolyan gondolta az ismerkedést.
Én meg mindig visza írtam neki, majd felvettük fb-n a kapcsolatot. Aranyos srác de sajnos az alakja eléggé irritált túlsúlyos srác volt, de hihetetlen kedves, jószívű megkedveltem, elmentünk randizni. Jó volt meg minden csak akkor ért engem a hatalmas csalódás amikor megtudtam hogy a srác milyen volt régen.
A helyzet az hogy hatalmasat csalódtam így benne, régen olyan múltja volt hogy minden buliba ott volt, igaz nem drogozott, meg nem is ivott csak cigizett de amiket hallottam róla az kész, nem egyszer volt rendőrségi ügye, rongált, megalázott embereket a környékén mindenki utálta. Akkor elbizonytalanodtam, nem is írtam neki. Akkor villámcsapásként ért a csalódás és már nem is látogattam az oldalt, nem is írtam vissza senkinek mert végre egy normális srác talált meg akibe később ugyanúgy csalódtam.
Persze később elkezdtünk újra beszélgetni mert éreztem hogy el kell mondanom mi a helyzet, és akkor amikor visszaválaszolt arra amiket leírtam hogy mit tudtam meg, akkor döbbentem rá igazán hogy a srácot olyan szinten elnyomták a környezetében hogy szinte automatikusan állt arra az agya hogy olyan ember legyen aki valójában volt akkor, rossz társaság, rossz példák és nem akarta hogy kitúrják őt.
Ez így érthető de állítólag nemi erőszakért is volt eljárás ellene mert bevallotta hogy volt egy lány aki megtetszett neki, elutasította de akkor életében először annyira leitta magát hogy a lányt megtámadta és megerőszakolta.
Ezek után már nem mertem többet írni neki, utoljára jó szándékból megírtam neki hogy ilyen múlttal nem tudnám elfogadni őt. Megértette, már megváltozott, de ez akkor is egy örök mély nyomott hagyott bennem.
Én ezért nem ismerkedek már neten mert mindig csak a rosszat kaptam.
Most itt a jelenlegi barátom őt személyesen ismertem meg, kedves, aranyos jó fej, az első barátom akiben meglehet maximálisan bízni.
Talán még fentvagyok a társkeresőn de már nem látogatom, sok csalódás ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!