Ezek az oltásellenes emberek tényleg komolyan gondolják ezt a dolgot?
Ma is találkoztam egy emberrel, aki szadistának envezett csak azért, mert ma kellett beoltatnom a kislányomat.
Tényleg ekkora hülye? már bocs. Az a léynege az oltásnak ,hogy egy betegségből nagoyn kis mennyiséget beviszünk a szervezetbe és ellenállóbb lesz az immunrendszer az a betegség ellen.
Látszik a különbség. A normális beoltott gyerekek mind egészségesek, de azok akik "menekülnek" az oktatásból és kiköltöznek a természetbe mind betegek. egyik szellemi fogyatékos, másik csont sovány. minden bajuk van.
Túltolom? mit? a kötelezőkkel beolttatom, de a többivel nem. És nem azért, mert baromság (igenis nagyon nagyon sok értelme van), hanem mert a jelenlegi helyzetben felesleges.
De amiket felsoroltál oda még jöhetnek a vallásos emberek is. Mert imádkozással meggyógyul. majdha lekapcsolják a lélegeztető gépről és odaadják annak akinek szüksége van rá, akkor majd lehet imádkozni :D
Azért tolod túl, mert szerinted az oltáshiánytól lesz csontsovány, meg fogyatékos
Tényleg túltolod. Te a masik véglet vagy aki automatikusan gondolkodas nelkul beadatod, mert ez a többség velemenye. de vajon utanaolvastal e probaltal e tajekozodni hogy mit is adatsz be egyaltalan? Nem csak a virust oltjak a szervezetbe hanem nagyon sok rizikos osszetevot egy még teljesen kifejletlen ujszulott testbe amiknek hosszutávu hatasara még nem volt idő se letesztelni(nem telt el x év stb)
Tenyleg szukseges e az az oltas vagy lehet hogy elavult?
vagy hogy lehet az hogy Magyarorszagon kotelezo es a kornyezo eu-s orszagokban meg nem?? pedig szabadon lehet utazni. Es megis ott nem rosszabb a helyzet?
Nem vagyok oltasellenes ha aktualis lenne utanaolvasnék es az alapjan döntenék, nagyon nem mindegy hogy mekkora veszelye es eselye van az adott betegségnek.
Van aki sima influenza ellen is beoltat es barmilyen aprosagra kis fejfájás mar gyogyszerezi magat szerintem ez a durva
Ja es elég demamóg ahogy összemosod az oltaselleneseket a a vallasi fanatikusokkal es szellemi fogyatekosokkal egy csalad alapjan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!