Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek komolyan gondolja...

Szerintetek komolyan gondolja a dolgot vagy viccel?

Figyelt kérdés
Kiderült kb 4 hete hogy babát várom. El is mondtam pároknak a dolgot. Azt hittem örülni fog de erre azzal jött hogy gratulál de kié a gyerek? Mondom a miénk. Erre ő azt válaszolta kéne egy apasági teszt. Mondtam mire fel erre az volt a válasz kérdezzem a húgom. Meg kérdeztem azt a viperát hogy mit mondott neki és csak nevetett és mondta ez az egész egy rossz vicc volt. Páromat meg kérdeztem de ő még mindig ragaszkodik a teszthez. Lehet baja a babának tőle? Miért nem hisz nekem hogy az övé a gyerek?
2022. szept. 7. 21:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi honnan tudjuk?
2022. szept. 7. 21:20
 2/23 anonim ***** válasza:
97%

Figyu,én most zavarnám el ezt a pasit. Azonnal.

Ilyen alapokra nem lehet egy csaladot felépíteni.

2022. szept. 7. 21:21
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egyiket sem tartanám meg.
2022. szept. 7. 21:23
 4/23 anonim ***** válasza:
62%
2# 3# Szerintem azét többet kéne tudnunk az előzményekről. Nem zörög a haraszt...
2022. szept. 7. 21:28
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Kuka. Mindkettő.
2022. szept. 7. 21:33
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

4#

Nekem nincs miről tudnom..

Ha a párom így reagálna, a tesóm így kavarna, repülne a párom. Gyereket meg nem tartanék még egyedül a két szép szememre..

2022. szept. 7. 21:37
 7/23 anonim ***** válasza:
96%

Én a következőt tenném a helyedben.

1. Kijelenteném, hogy rejtvények bogozgatásával nem vagyok hajlandó foglalkozni. Ha sem a párom, sem a húgom nem hajlandó elárulni, miről beszéltek, mivel vádolt engem a húgom, akkor nem vagyok hajlandó semmiről sem tudomást venni, értelemszerűen apasági teszt sem lesz.

2. Ha a párom ezt nem hajlandó tudomásul venni, elmondanám, hogy velem élni nem kötelező, ellenben a gyerektartást kötelező lesz fizetnie 18 éven át. Ha perre kerül a sor, és a bíróság elrendeli, természetesen lesz apasági teszt. Ha ő bizonyul az apának, akkor ő fogja viselni ennek a vizsgálatnak a költségét is. Ha te, kérdező, valóban hűséges voltál, akkor nyugodtan várhatod ennek az eredményét, ha oda jut a vitátok.

3. Ha ezek után végre elmondja, mit mondott neki a húgod, akkor már egyáltalán van miről beszélgetni. Ugyanakkor itt is elég gáz, hogy könnyen hitelt ad más szavának, ha rólad ilyet állít. Miért nem bízik meg benned? Adtál-e erre okot? Vagy ő eleve olyan, hogy minden hülyeséget elhisz mindenkinek? Vagy olyan ember, aki mindenkiről inkább elhiszi a rosszat, mint a saját maga által tapasztalt jót?

Legalábbis elgondolkodnék a kapcsolat folytatásán.

2022. szept. 7. 21:40
 8/23 anonim ***** válasza:
95%

A szarkeverő húggal végleg megszakítanám a kapcsolatot. A pasi megkapná az apasági tesztet, aztán fizethetné a gyerektartást a távolból.

A gyereket megtartanám, úgy jön le nekem, te is örülsz az érkezésének.

2022. szept. 7. 22:00
 9/23 anonim ***** válasza:
83%
Úgy ahogy a 8-as mondja.
2022. szept. 7. 22:12
 10/23 anonim ***** válasza:
69%
Párod ki akar bújni az apaság alól, remélem tudod.
2022. szept. 7. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!