Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt az első gondolatod,...

Mi volt az első gondolatod, amikor megtudtad, hogy terhes vagy? Mit éreztél?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 17:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy nem hittem el! Csoda történt. Még a meddőségi klinikán se tudtak segíteni. Elvileg nem lehet gyerekem. Nem tudom, hogy nem-e a szputnyik mellékhatása, de az oltást követő hónapban megfogant 🤣🤣🤣
2022. szept. 6. 20:27
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

11. 🤣🤣🤣 kioldott a mikrocsip egy korábbit biztos

Én, hogy basszus nem hiszem el. Órákig kábultban voltam, nagyon különleges érzés volt. Terveztük, de nem gondoltam, hogy elsőre sikerült. Csak azért csináltam tesztet, mert bulizni mentünk aznap és, hogy ihatok-e. Hát nem ittam :D

2022. szept. 6. 21:20
 13/22 flora08 ***** válasza:
100%
Nagyon meglepődtem, mert az első hónapban összejött. Kb. az esélytelenek nyugalmával csináltam egy tesztet a nemvárt napján. Őszintén először pánikszerű érzés fogott el, de aztán megnyugodtam és együtt örültünk.
2022. szept. 6. 21:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Néztem, néztem hosszú percekig, hogy biztos jól látom-e lampafénynél azt az extra halvány második csíkot (9.dpo). És még megnéztem vagy százszor aznap, meg másnap. Semleges érzés volt, nem hittem el hogy igaz lehet. Eldöntöttem erős leszek, és csak a 11. Dpon tesztelek újra. Így már kettőt néztem, hasonlítgattam. Majd csináltam még egyet, kezdtem elhinni hogy talán igaz, és izgulni kezdtem hogy a bolti teszt vajon kimutatná-e.

12. Dpon vettem egy bolti tesztet, meg egy digitálisat, mindkettő egyértelműen kimutatta. Egy tizedmásodpercre megijedtem, majd teljes nyugalom és izgalom árasztott el egyszerre, és zokogtam örömömben. 6 év után sikerült. A férjem nem jutott szóhoz, vagy 10szer ismételgette hogy "ezt nem hiszem el", meg "nagyon örülök nektek", és megölelt, összevissza puszilgatott.

2022. szept. 6. 22:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
9 hónap után sikerült. Az első gyerekünk rögtön sikerült és emiatt a kistesónál már kezdtem lemondani róla. Nagyon-nagyon meglepett a pozitív teszt, mivel 2 napig vérezgettem és azt hittem ez a hónap is sikertelen. Boldogabbak már nem is lehetnénk.
2022. szept. 6. 22:54
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Sokkot kaptam, aztan elmondtam a férjemnek, o is sokkot kapott, aztán nagyon örültünk neki 🥰
2022. szept. 7. 01:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi kicsit későbbre terveztük, ezért sokkot kaptunk, pont egy külföldi út előtt pár nappal derült ki. Találgattunk, hogy mégis hogyan mikor történhetett.

Azóta már az első trimeszter vége fele vagyok, és most azon izgulunk hogy minden rendben legyen a genetikai vizsgálaton.🥰

2022. szept. 7. 06:37
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem éreztem :/ azóta is furdal a lelkiismeret. Mikor a genetikai teszt után megtudtuk, hogy egészséges, utána kezdtem el hozzá kötődni, az hatalmas boldogság volt. Szerintem tudat alatt nem mertem maga beleélni. Hozzá kell tenni 1 kémiai terhességem már volt előtte 1 hét késés után megjött, talán ez is lehetett az oka.
2022. szept. 7. 07:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Kitágultak a pupilláim, majd sírtam örömömben, aztán pánikoltam, hogy biztos kell-e ez a felelősség nekünk... Ez a hullámzás kb. egy hétig tartott, már itt szuszog rajtam és semmiért nem adnám!

Őszintén én a terhesség alatt nem igazán éreztem azt a földöntúli kötődést. Persze legyen rendben minden, milyen cuki az uh-n, stb. De kb. ennyi. Még amikor szülés után rámtették is teljesen szürreális élmény volt. Kb. 2 hónapos kora óta érzem ténylegesen azt, hogy szerelem és érte bármit! Teljesen elolvadok, amikor rámvigyorog.

2022. szept. 7. 09:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én tudomásul vettem és kész. Szerintem nem fogtam fel, nem tudatosult, vagy nem tudom, de tényleg nem volt semmi extra érzés. Tesztelni is úgy teszteltem, hogy szinte biztos voltam benne, hogy pozitív, így igazán meg se lepődtem, inkább csak megerősítést kaptam (kb. az 5-6. próbálkozós hónapunk volt). Azóta persze nagy a boldogság, nagyon várjuk, tervezgetünk, beszélünk róla, hogy milyen jó lesz, de valahogy a teszt semmit nem váltott ki. Cserébe izgultam/izgulok az uh-k előtt, meg fejben megterveztem a közös jövőnk első 18 évét kb. :D
2022. szept. 7. 11:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!