Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt az első gondolatod,...

Mi volt az első gondolatod, amikor megtudtad, hogy terhes vagy? Mit éreztél?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 17:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%

Az, hogy: basszus, most mit fogok csinálni... pánikoltam, mert a tesztelés előtti este nagyon összevesztünk a barátommal.

Aztán lenyugodtam és nagyon örültem.

2022. szept. 6. 17:43
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Na, végre.
2022. szept. 6. 17:54
 3/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem el, hogy pont most.

1 év próbálkozás után pont aznap lett pozitív a tesztem amikor egy nagyon drága meddőségi orvoshoz 200 km-re volt időpontom. Persze a vizsgálat kidobott pénz lett, 1,5 hónappal később mehettem is vissza, mert vetélés lett a vége.

Most meg lombikozunk, nem tudom terhes vagyok-e, valószínűleg nem. Holnap megyünk hivatalos tesztre, már 3 napja tesztelték itthon, de az összes teszt az ilyen "Hát ez most mi a franc akár lenni?". Van rajta 2. csík, de olyan halvány hogy franc se tudja mi ez és nem erősödik.

Szóval a mostani "pozitív" tesztre az első gondolatom: "Hát ez most mi a franc akar lenni?? Miért nem lehet egyértelmű? Legyen negatív vagy legyen pozitív de ez most mi."

2022. szept. 6. 18:01
 4/22 anonim ***** válasza:
74%

Nem hiszem el.

Első próbálkozás volt védekezés nélkül, most vagyok 10 hetes. Nagyon hálásak vagyunk érte, reméljük minden rendben lesz vele. 💞🙏

U.i.: Nem tudom, hogy ki hogyan van vele de én nagyon rosszul vagyok, hányás minden nap, émelygés. Ha ezt olvasod, és te is hasonlóképp vagy, kitartást egyszer majd jobb lesz! 🌹💞

2022. szept. 6. 18:11
 5/22 anonim ***** válasza:
94%

Fel sem fogtam, kicsit még most sem. Mintha valaki más helyében lennék. Majdnem 8 éve nem jött össze a baba. 2. lombikunk volt, eljött a tesztelés napja. Nem teszteltem otthon, mert eldöntöttem, hogy több negatív tesztet nem akarok látni soha többé. A meddőségi centrum laborjában közölte az eredményt a laboros (vizeletből teszteltek ők is). Odaadta a pozitív tesztet. Olyan álomszerű volt az egész, és féltem, hogy hamarosan csörög az ébresztő, és fel kell kelnem. 🙂 De nem, ez a valóság volt.

Jelenleg 15+5 hetes vagyok.

2022. szept. 6. 18:13
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
Meglepődtem, mert első próbálkozós hónapban sikerült, úgy, hogy mindig sokat késett a menstruációm, ezért arra számítottam, hogy nehezen fog összejönni. Pontosan nem is tudom, mikor fogant, de nagyon boldogok voltunk mindketten. Már 6 hónapos nagyfiú.
2022. szept. 6. 18:51
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

"Jól látom, hogy ez két csík???"

3,5 év próbálkozás után megtörtént a csoda. ❤️

2022. szept. 6. 19:23
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Remegtem a boldogságtól mindkétszer. Az első rögtön sikerült, a másodikra 2 évet vártunk.
2022. szept. 6. 20:07
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Néztem magam elé, hogy most mi lesz... Escapelle után teszteltem kb 3 héttel...
2022. szept. 6. 20:16
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meglepődtem, de boldogság töltött el :)
2022. szept. 6. 20:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!