Mi volt az első gondolatod, amikor megtudtad, hogy terhes vagy? Mit éreztél?
Az, hogy: basszus, most mit fogok csinálni... pánikoltam, mert a tesztelés előtti este nagyon összevesztünk a barátommal.
Aztán lenyugodtam és nagyon örültem.
Nem hiszem el, hogy pont most.
1 év próbálkozás után pont aznap lett pozitív a tesztem amikor egy nagyon drága meddőségi orvoshoz 200 km-re volt időpontom. Persze a vizsgálat kidobott pénz lett, 1,5 hónappal később mehettem is vissza, mert vetélés lett a vége.
Most meg lombikozunk, nem tudom terhes vagyok-e, valószínűleg nem. Holnap megyünk hivatalos tesztre, már 3 napja tesztelték itthon, de az összes teszt az ilyen "Hát ez most mi a franc akár lenni?". Van rajta 2. csík, de olyan halvány hogy franc se tudja mi ez és nem erősödik.
Szóval a mostani "pozitív" tesztre az első gondolatom: "Hát ez most mi a franc akar lenni?? Miért nem lehet egyértelmű? Legyen negatív vagy legyen pozitív de ez most mi."
Nem hiszem el.
Első próbálkozás volt védekezés nélkül, most vagyok 10 hetes. Nagyon hálásak vagyunk érte, reméljük minden rendben lesz vele. 💞🙏
U.i.: Nem tudom, hogy ki hogyan van vele de én nagyon rosszul vagyok, hányás minden nap, émelygés. Ha ezt olvasod, és te is hasonlóképp vagy, kitartást egyszer majd jobb lesz! 🌹💞
Fel sem fogtam, kicsit még most sem. Mintha valaki más helyében lennék. Majdnem 8 éve nem jött össze a baba. 2. lombikunk volt, eljött a tesztelés napja. Nem teszteltem otthon, mert eldöntöttem, hogy több negatív tesztet nem akarok látni soha többé. A meddőségi centrum laborjában közölte az eredményt a laboros (vizeletből teszteltek ők is). Odaadta a pozitív tesztet. Olyan álomszerű volt az egész, és féltem, hogy hamarosan csörög az ébresztő, és fel kell kelnem. 🙂 De nem, ez a valóság volt.
Jelenleg 15+5 hetes vagyok.
"Jól látom, hogy ez két csík???"
3,5 év próbálkozás után megtörtént a csoda. ❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!