Kismamák ti is szoktátok ezt csinálni?
Ha igen, ne tegyétek. Nagyon le toltak érte.
Nőgyógyászati ambulancialára kellett mennünk, barnázással és görcsökkel.nem ez a lényeg, hanem a nővérke meg látta ahogy a hasam simogatom. Na meg is kaptam hogy ezzel görcsöket generálok, és nagyon nem tesz jót a babának. Úgyhogy lányok, jó tanács. Ne tegyétek. Én is leszokok róla. Boldog babavárást mindenkinek.

Nos ez is egy olyan dolog amit vagy elhisz az orvosnak a kismama vagy nem.Én elhittem mivel nekem keményedett a hasam ha simogattam.Persze nem is volt probléma mentes a terhesség.
Kérdező remélem veled a barnázás és a görcsölés ellenére minden rendben.

Nyilván az egésséges terhességnek ( nem nyílik nem barnázik erős a méhszáj stb ) nem árt
De aki az orgazmust emlegett.. igen, vannak akiket eltiltanak tőle.
Tehát lehet baromságnak nevezni, de okozhat.. sőt a baba foroghat tőle és körétekeri a usinót.
Feltételes módban írom ezt is..
Szóval annak aki el már boltosul a burok stb nem biztos, hogy kéne egy kis pocaksimi.
Én éreztem hogy megfeszült olyankor, àltaláman akkor simiztem, ha régen éreztem mozogni.

Ööö... Aha...
Értem, de akkor ha egy egyszerű has simogatás ekkora gondot okoz, akkor mi a helyzet pl az egyéb szükségletek ellátásával?! Ha a simogatás generál olyan méh összehúzódásokat, ami gondot okozhat, akkor ezek szerint minden egyes vécé használat potenciálisan vetélés veszélyes? Vagy ha kikelsz az ágyból, felállsz a székről stb. Mert ugye ezek komoly hasi izommunkát igénylő dolgok.

Én itt hallottam róla, mert rákerestem, hogy űrlény vagyok-e, hogy a hideg ráz és hányingerem lesz amikor hozzáérek a pucér hasamhoz?
A google a gyakorit dobta ki és soknl hasonló tapasztalatot olvastam.

Kb mint a fahéj! Tejbedarát szoktam enni jó erősen megszórva kakaóval és fahéjjal. Egyszer olvastam, hogy a fahéj veszelyes mert görcsöket és vetélés okozhat. Addig semmi bajom nem volt tőle, de onnantol persze görcsölgetett a hasam ha ettem!
Ezzel kapcsolatban a pszichés dolgok is bele játszhatnak!
Ezt sem tudtam, hogy kàros lehet a pocaksimi, én rendszeresen simogatom és nem görcsölt. Lehet a baba mozgásával van összefüggésben mert a baba mozgása kiválthat keményedést, és állítólag megerzi ha simogatod ès attol ő is aktivabb lesz! Én ezt se tudom megerositeni, de ha a párom teszi rá a kezét, attól elnyugszik abbahagyja a mozgást , ember meg panaszkodik, hogy nem érzett semmit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!