Nőgyógyászati ambulancialára kellett mennünk, barnázással és görcsökkel.nem ez a lényeg, hanem a nővérke meg látta ahogy a hasam simogatom. Na meg is kaptam hogy ezzel görcsöket generálok, és nagyon nem tesz jót a babának. Úgyhogy lányok, jó tanács. Ne tegyétek. Én is leszokok róla. Boldog babavárást mindenkinek.
Én hallottam. De nem vettem komolyan. Simogattam és nem történt semmi.
2022. szept. 4. 18:32
12/30 anonim válasza:
Nekünk akik kórházban feküdtünk szülés előtt hetekig,problémás terhességünk volt. Nyilván azért mondták,hogy ne simogassuk mert méhösszehúzodást generál.Egészséges terhesség esetén nem gondolom,hogy bajt okozna.Persze azt gondolom ha érzi a kismama,hogy keményedik tőle a pocak akkor abba hagyja. 🙂
2022. szept. 4. 18:38
13/30 anonim válasza:
Én is hallottam már ezt, ennek ellenére simogattam, mikor már nagyobb volt. Jólesett, egy fia görcsöt nem generált. Ezzel az erővel orgazmusom se legyen a terhesség alatt... Annyi baromságot képesek terjeszteni, hihetetlen. (Nem rád értem.)
2022. szept. 4. 19:32
14/30 anonim válasza:
Tényleg okozhat összehúzódásokat, de egészséges terhesség esetén ebből nem lesz baj. Meg amúgy is érzi azt az ember és akkor abbahagyja. De nekem például nem okozott semmi ilyesmit. Szóval ez általános esetben tévhit, patológiás terhesség esetén lehet benne valami.
2022. szept. 4. 19:41
15/30 anonim válasza:
De most ez komoly?
Azzal, hogy finoman, vagyis a kezét a bőrhöz érintve, simogatja a hasát, szóval nem gyömöszöli, gyúrja, masszírozza, görcsöket "generálhat"?
Ez nekem új.....
Most hogy merjem megérinteni a feleségem hasát, ha gyereket fogunk várni? 🤔
Majd mondjam neki, hogy "bocs, nem lehet, mert görcsöket generálok"?
Nem tudom elképzelni, hogy egy finom érintés hogy okozhat görcsöt...
2022. szept. 4. 19:57
16/30 anonim válasza:
Ez csak annak lesz baromság akinek problémamentes terhessége volt,van vagy lesz.
13-as hidd el annak nem baromság akinek valóban összehúzódásokat okoz,és beindíthatja a szülést pl a 30.héten. Gondolom a terhespatológián se poénból mondják az orvosok,nővérek hogy nem szabad.
2022. szept. 4. 20:00
17/30 anonim válasza:
Nekem ks mondtak ezt korhazban, allati nagy baromsag, egy egeszseges terhessegnek semmi baj nem lesz egy kis has simitol
2022. szept. 4. 21:03
18/30 anonim válasza:
Ez, bocs, de legalább akkora baromság, mint az, hogy nem szabad törökülésben lenni, mert azzal nyílik a méhszáj.
2022. szept. 4. 21:39
19/30 anonim válasza:
17 Te is azt írod baromság.Aztán oda írod egészséges terhességnél nem lesz tőle bajod.De akkor egy problémás terhesség estén már nem baromság?🤷
Amúgy ha olvastad a kérdező barnázás és görcsök miatt volt ambulancián,tehát neki se teljesen egészséges a terhesség
2022. szept. 4. 21:39
20/30 anonim válasza:
Ennyi erővel akkor az is generálhatna, ha a ruha hozzáér...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!