Kinek rövidült meg a méhnyaka és mit csinált, hogy ne jöjjön előbb a gyerkőc?? 28 hetes kismama, 26 mm méhnyak, 2. baba.
Nekem is a fekvést javasolta az orvosom, bár hozzátette azt is, hogy ez nem 100%-os megoldás, de csökkenti a koraszüles esélyet. Sajnos ha sokat maszkálok, már görcsölök is. Vérzés is többször volt a fekvés előtt.
Progeszteronpótlas is van.
Gyerkőc mellett elég nehéz megoldani, apuka, nagyszülők sokat segítenek, illetve gyerkőc is ügyesen megérti, hogy nem emelhetem fel.
2,5 hónapot feküdtem , szigorú fekvés , itthon. Enni, tisztálkodni kelhettem fel. Így is beindult a szülés a 30. Hét után, közel 2 hét kórházi fekvés volt , de végül megállítottak és itthon feküdtem újra
Még mindig egyben vagyok . Minden lemondást megért , mert nem egy kismama nem így járt sajnos amikor bent voltam . Egy gyerek kellett nehéz lehet ezt kivitelezni , de meg kell oldani családdal , barátokkal a mostani baba érdekében
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!