Tanácstalan_lány kérdése:
28 hetes terhes vagyok, nagyon fájt a fejem, bevettem egy fél Algocalmint (azt hiszem Magyarországon az Algopyrin ugyanez), második trimeszterben ritkán előforduló hasonló fájás,így kb. Már 2-szer vettem már be fel-fel tablettát.okozhat gondot?
Figyelt kérdés
Most olvasom,hogy első és harmadik trimeszterben nem ajánlott. Épp a harmadik trimeszter határán vagyok.
Van valakinek tapasztalata az Algocalminnal,vagy más metamizol tartalmú gyógyszerrel?
2021. júl. 25. 07:37
1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a kérdésben megjelenő hibákért. A telefonom átírta, én pedig közzététel előtt nem olvastam újra.
2021. júl. 25. 07:42
2/5 anonim válasza:
Nekem az első terhességemnél aztmondta a dokim, hogyha 1-2 szer beveszem nem csinálok rosszat. Sokkal rosszabb ha fáj elvileg. Nemtudom,esetleg ha orvost megkérdeznél? De nem hiszem,hogy ennyitől baj lenne nyugi.
4/5 anonim válasza:
Én a 29. héttöl kaptam naponta két algopyrint infúzióban, legalább 3 hétig adták, utána csináltak egy ultrahangot, hogy nem lett-e baja a babának, nem lett szerencsére. Szerintem 1-2 tabletta semmi bajt nem fog okozni. És szedhető terhesség alatt, különben nem ezt a gyógyszert adták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!