Szabad koncertre menni 28 hetes terhesen?
Olvastam pár kérdést,de közel 10 évesek,és azóta sokat változott a tudomány.
Nem rock koncert.
Érheti valamilyen hatás a picit?
Van itt más kismama is aki volt koncerten?
Ugyanitt ismerek olyat, aki a kiírt dátum előtti napon még rock koncertre ment, csak, hogy hozzak ellenpéldát is.
(1. újra)
Lenne ülő helyem is 🙃
Pár hete vagyok jobban,előtte szinte ki sem mozdultam a rosszullétek miatt,és most úgy érzem ez igazán feltöltene lelkileg.
Persze, én ezt azért is írtam, mert eltérőek az emberek, a tapasztalatok. Én már ezen a héten sem éreztem jól magam, zavart, hogy túl hangos. Van, akik kihangsúlyozzák, hogy a magzatvíz hangszigetel, van, aki meg váltig állítja, hogy káros, szerintem nincs egyértelmű állásfoglalás a témában.
(1. újra)
Én voltam nem rég, 28 hetesen.
Az egyik egy gyerekkoncert volt, ahová a 3 évesemet vittem el, és nem volt más hely, ahonnan láthattam volna Őt, (és Ő is a koncertet), csak a hangfal előtt.
A nagykoncerteknél viszont azért vigyáztam, nem mentem a színpad közelébe, és oldalt álltam meg, ahol a már nem volt annyira hangos a zene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!