Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség érzetének megszűnése?

Terhesség érzetének megszűnése?

Figyelt kérdés

Kérlek ne nevessetek ki, számomra fontos ez nagyon.

Sajnos volt már vetélésem, és eddig minden pillanatban éreztem, hogy egészséges, és velem van a baba, augusztus 1-e óta kb 7x voltam UH-n, minden rendben ment, egészségesen fejlődik, a legközelebbi időpont szeptember 19-e, első terhesgondozás.

Belső szorongásaim és rettegéseim vannak, eddig éreztem a kötődést, sokszor simogattam/fejhangon beszéltem a magzattal, most viszont, mintha elvágták volna.

Úgy érzem, hogy nincs bent senki, ha simogatom a hasam, ürességet érzek, ha fejhangon próbálok beszélni vele, akkor ugyanaz az üresség.

Rettegek, hogy ez most miért változhatott meg egyik napról a másikra.

Jelez ezzel, hogy ő már nem él? Vagy mi lehet a gond?

A kezdetek óta semmi terhességi tünetem nincs, most sem lett, úgyhogy ez nem árulkodó jel.

2022. szept. 3. 10:17
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

#30, Köszönöm szépen, de ennyire nem szeretnék belebetegedni a dologba, most elég erősen húzódik össze a hasam és görcsöl.

Ittam magnéziumot, remélem, hogy jobban leszek

2022. szept. 3. 22:24
 32/46 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is volt vezélésem, 3 év után sikerült utána a lurkó, de ne haragudj, ez nem normális, hogy ennyire kattogsz. Neked nem agyturkász kell, hanem SAJÁT MAGADAT kéne észhez téríteni. A párod mit szól? Mert nem hiszem, hogy partner ebben. Térj észhez egy kicsit!
2022. szept. 4. 07:18
 33/46 anonim ***** válasza:
17%

15# vagyok. A sok negatív komment ellenére, remélem jobban vagy!

Sajnos nem segít az, ha bántjuk egymást. Gondoljatok bele, ha ilyen lelkiállapotban van szegény, ezek a kommentek mennyire megviselhetik. Biztos azért tette fel a kérdést, hogy segítséget találjon.

Remélem jól vagy kérdező, csak pozitívan!

2022. szept. 4. 10:57
 34/46 A kérdező kommentje:

#33, nem tudom, hogy ki nyomott le, de én felfelét adtam.

Hasszurkák vannak csak 😊 szóval bízom a legjobbakban.

2022. szept. 4. 11:26
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy mindenképp próbálj lenyugodni, mert így meg fogsz őrülni a végére. Ha jól értem, még teljesen az elején vagy, nem tudom mit vársz. Jó darabig nem fogsz semmi extrát érezni, a tünetek is jönnek-mennek majd. Én pl csak 19 hetesen kezdtem el nagyon gyengén érezni a mozgásokat, de sokszor napokig semmi. Nem tudom milyen kötődès a magzattal amit vársz, de ez inkább valami ezós maszlag, mint valóság, te gerjeszted magadban a kötődès meg az üresség érzését is, magadat húzod fel.

És ne járj ennyit ultrahangra, mert nem tesz jót. Alapvetően 4 Uh-t ajánlanak problémamentes terehsség esetén összesen. 1 mikor megállapítják (mondjuk én korán mentem, úgyhogy erre kellett egy második is), meg a 3 genetikai. Slussz. Nem tudom milyen orvos hajlandó hetente ultrahangozni téged, de elég lehúzósnak tűnik. Ha etikus lenne, már rég leállított volna.

Nem tudom hogy tudnál kicsi lenyugodni, elterelni a figyelmedet, de muszáj lenne, mert ez beteges amit most csinálsz.

2022. szept. 4. 14:06
 36/46 A kérdező kommentje:
#35, állami kórház, és azért UH-ztak ennyit, mert állandóan akkor ömlött belőlem a vér, de mindig csak a hematoma ürült.
2022. szept. 4. 14:13
 37/46 anonim ***** válasza:
89%
"Jelez ezzel, hogy ő már nem él?" Ha nem élne, hogy jelezne már bármit is?
2022. szept. 4. 16:14
 38/46 anonim ***** válasza:
24%

Engem nyugodtan le lehet pontozni, pont leszarom, de nem fogok elmenni szónélkül amellett, hogy mindenki ítélkezik és játsza a nagy okost... Csak mert már előttem tízen rángattátok meg a kérdezőt, nem vagyok hajlandó beállni a sorba, bírkák.

Puszi 💞

2022. szept. 4. 17:44
 39/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen #38, örülök, hogy mindenki otthon ült, mikor ömlött belőle a vér 🥰 én ennél jobban szeretem az egyre növekvő gyerekemet
2022. szept. 4. 17:46
 40/46 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk érdekes, hogy az "ömlött belőlem a vér" információ csak ma délután bukkant fel, előtte még csak halvány utalás sem volt rá, csak a heti ultragangokról...😉
2022. szept. 4. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!