Terhesség érzetének megszűnése?
Kérlek ne nevessetek ki, számomra fontos ez nagyon.
Sajnos volt már vetélésem, és eddig minden pillanatban éreztem, hogy egészséges, és velem van a baba, augusztus 1-e óta kb 7x voltam UH-n, minden rendben ment, egészségesen fejlődik, a legközelebbi időpont szeptember 19-e, első terhesgondozás.
Belső szorongásaim és rettegéseim vannak, eddig éreztem a kötődést, sokszor simogattam/fejhangon beszéltem a magzattal, most viszont, mintha elvágták volna.
Úgy érzem, hogy nincs bent senki, ha simogatom a hasam, ürességet érzek, ha fejhangon próbálok beszélni vele, akkor ugyanaz az üresség.
Rettegek, hogy ez most miért változhatott meg egyik napról a másikra.
Jelez ezzel, hogy ő már nem él? Vagy mi lehet a gond?
A kezdetek óta semmi terhességi tünetem nincs, most sem lett, úgyhogy ez nem árulkodó jel.
#30, Köszönöm szépen, de ennyire nem szeretnék belebetegedni a dologba, most elég erősen húzódik össze a hasam és görcsöl.
Ittam magnéziumot, remélem, hogy jobban leszek

15# vagyok. A sok negatív komment ellenére, remélem jobban vagy!
Sajnos nem segít az, ha bántjuk egymást. Gondoljatok bele, ha ilyen lelkiállapotban van szegény, ezek a kommentek mennyire megviselhetik. Biztos azért tette fel a kérdést, hogy segítséget találjon.
Remélem jól vagy kérdező, csak pozitívan!
#33, nem tudom, hogy ki nyomott le, de én felfelét adtam.
Hasszurkák vannak csak 😊 szóval bízom a legjobbakban.

Valahogy mindenképp próbálj lenyugodni, mert így meg fogsz őrülni a végére. Ha jól értem, még teljesen az elején vagy, nem tudom mit vársz. Jó darabig nem fogsz semmi extrát érezni, a tünetek is jönnek-mennek majd. Én pl csak 19 hetesen kezdtem el nagyon gyengén érezni a mozgásokat, de sokszor napokig semmi. Nem tudom milyen kötődès a magzattal amit vársz, de ez inkább valami ezós maszlag, mint valóság, te gerjeszted magadban a kötődès meg az üresség érzését is, magadat húzod fel.
És ne járj ennyit ultrahangra, mert nem tesz jót. Alapvetően 4 Uh-t ajánlanak problémamentes terehsség esetén összesen. 1 mikor megállapítják (mondjuk én korán mentem, úgyhogy erre kellett egy második is), meg a 3 genetikai. Slussz. Nem tudom milyen orvos hajlandó hetente ultrahangozni téged, de elég lehúzósnak tűnik. Ha etikus lenne, már rég leállított volna.
Nem tudom hogy tudnál kicsi lenyugodni, elterelni a figyelmedet, de muszáj lenne, mert ez beteges amit most csinálsz.

Engem nyugodtan le lehet pontozni, pont leszarom, de nem fogok elmenni szónélkül amellett, hogy mindenki ítélkezik és játsza a nagy okost... Csak mert már előttem tízen rángattátok meg a kérdezőt, nem vagyok hajlandó beállni a sorba, bírkák.
Puszi 💞

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!