Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség érzetének megszűnése?

Terhesség érzetének megszűnése?

Figyelt kérdés

Kérlek ne nevessetek ki, számomra fontos ez nagyon.

Sajnos volt már vetélésem, és eddig minden pillanatban éreztem, hogy egészséges, és velem van a baba, augusztus 1-e óta kb 7x voltam UH-n, minden rendben ment, egészségesen fejlődik, a legközelebbi időpont szeptember 19-e, első terhesgondozás.

Belső szorongásaim és rettegéseim vannak, eddig éreztem a kötődést, sokszor simogattam/fejhangon beszéltem a magzattal, most viszont, mintha elvágták volna.

Úgy érzem, hogy nincs bent senki, ha simogatom a hasam, ürességet érzek, ha fejhangon próbálok beszélni vele, akkor ugyanaz az üresség.

Rettegek, hogy ez most miért változhatott meg egyik napról a másikra.

Jelez ezzel, hogy ő már nem él? Vagy mi lehet a gond?

A kezdetek óta semmi terhességi tünetem nincs, most sem lett, úgyhogy ez nem árulkodó jel.

2022. szept. 3. 10:17
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

#9, hát mikor a saját fejedben mintha telepatikusan beszélnél a saját gyerekedhez az utcán, hogy "most elsétálok egy park mellett, majd ide foglak kihozni". Nyilván nem mondogatom ezt hangosan.

#10, de, tudom. Ezért is próbálom magam turtoztetni.

2022. szept. 3. 12:13
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
11. Nem, a fejhang nem az. Hanem ez: [link]
2022. szept. 3. 12:27
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak egy héten nem voltál uh-n. Ezt nem nevezném úgy, hogy türtőzteted magad... Konkrétan ezzel veszélyezteted a babád. És azt az orvost is fel kéne függeszteni, aki partner a hülyeségedben (szebb szó nincs rá).

2022. szept. 3. 12:29
 14/46 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon önző dolognak tartom, hogy ilyen mentális állapotban vállaltál gyereket. Én is korábban szerettem volna, de voltak problémáim (más jellegű) és amíg azokat nem oldottam meg, nem tettem ennek ki egy gyereket. Egyértelműen nem normális, amit csinálsz, ráadásul fel sem fogod csak fújod ezt az agybeteg fejhangozást. Az orvos is egy barom, aki hetente megultrahangoz. Újabb példa, hogy Magyarországon pénzért mindent megcsinálnak egyes nőgyógyászok.. Keress másik pazichológust.
2022. szept. 3. 13:51
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Hali. Én ma vagyok pont 9 hetes. Eddig egyszer voltam orvosnál, 7 hetes és négy napos voltam akkor. Én is nagyon félek, ráadásul az elejétől fogva, a kimaradt menszesz óta rosszul vagyok keményen. Hányás, émelygés, kaja undor, szagoktól való undor, bla bla.

Le kell nyugodni, mert ez nem csak neked, de a picinek is árt.

Én csak a 12. heti genetikai UH-ra kaptam következő időpontot. Gondolkoztam azon, hogy a 10. héten is elmegyek, de anyukám is azt javasolta, hogy várjam ki, nyugodt legyek, minden rendben lesz.

Én sem érzem a kicsit, hogyan is kellene éreznem? Először is betegnek érzem magam, ami több mint egy hónapja tart.

Sokat beszélgetünk a piciről és nagyon várjuk, de ilyen korán még azt sem fogod fel, hogy babád lesz.

Nem érzed a mozgását, esetleg a szívedben érezheted a szeretetet,amit iránta, és a kis családotok iránt érzel. Szerintem ennél nem kell több.

Próbáld terelni a gondolataidat, ne a rosszra gondolj. Bármi is történik, ha baj van, tudnod kell, hogy majd azzal is megbírkózol, hiszen egy erős anya ilyen.

Mindennek úgy kell lennie, ahogy lennie kell. Mondd azt magadnak, hogy bármi is fog történni, Te és a Párod együtt megoldjátok. Nekem ez vált be.

Légy erős, és kicsit próbálj meg lazítani.

2022. szept. 3. 14:19
 16/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen #15, az első normális válasz.

Remélem, hogy alábbhagynak a tüneteid, nekem soha semmi sem volt, úgyhogy elképzelni sem tudom, hogy milyen lehet.

Sajnálom ezt a sok tömény rosszindulatot, az a baj, hogy itt valószínűleg mindenkinek tökéletesen működik a méhe, és nem voltak vetélései, jelenleg hematómája a magzat mellett, emiatt félelmei, fenntartásai, stb.

2022. szept. 3. 14:38
 17/46 anonim ***** válasza:
82%

2 vetélésem volt 3/4év alatt de ennyire nem ment el az eszem!

6 és 8 hetesen voltam orvosnál és most 12 hetesen megyek genetikára!sokat barnáztam ....

Így ez sem problema mentes!

Itt nálad a fejedben van nagyon nagy gond!

2022. szept. 3. 14:45
 18/46 anonim ***** válasza:
84%
#14 vagyok és de, volt vetélésem. Engem is nagyon megviselt, de addig nem próbálkoztunk újra, amíg nem lettem jól. Ez nem magyarázat arra, amit csinálsz. És továbbra is azt mondom, hogy minden gyerek azt érdemli, hogy értelmileg stabil, felnőtt módon gondolkodó anyához érkezzen.
2022. szept. 3. 15:03
 19/46 anonim ***** válasza:
70%
*érzelmileg
2022. szept. 3. 15:04
 20/46 A kérdező kommentje:
4 éve volt a vetélésem, és látott agyturkász is, tele önbizalommal indultam neki, hogy igen, most menni fog, az orvos is beleegyezett, aztán rémálmok gyötörtek..
2022. szept. 3. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!