Terhesség érzetének megszűnése?
Kérlek ne nevessetek ki, számomra fontos ez nagyon.
Sajnos volt már vetélésem, és eddig minden pillanatban éreztem, hogy egészséges, és velem van a baba, augusztus 1-e óta kb 7x voltam UH-n, minden rendben ment, egészségesen fejlődik, a legközelebbi időpont szeptember 19-e, első terhesgondozás.
Belső szorongásaim és rettegéseim vannak, eddig éreztem a kötődést, sokszor simogattam/fejhangon beszéltem a magzattal, most viszont, mintha elvágták volna.
Úgy érzem, hogy nincs bent senki, ha simogatom a hasam, ürességet érzek, ha fejhangon próbálok beszélni vele, akkor ugyanaz az üresség.
Rettegek, hogy ez most miért változhatott meg egyik napról a másikra.
Jelez ezzel, hogy ő már nem él? Vagy mi lehet a gond?
A kezdetek óta semmi terhességi tünetem nincs, most sem lett, úgyhogy ez nem árulkodó jel.

#15 vagyok.
Ne legyetek ennyire szigorúak, csajok.
Nagyon jól tudja mindenki, hogy milyen érzés babára várni. Dolgoznak a hormonok, és van, hogy olyan érzelmeket produkálunk ami nevetséges is lehet...
Bízz az orvosodban, és a saját testedben! Ha beszélgetni szeretnél, számíthatsz rám!
Támogassuk egymást, ne bántsuk egymást, az nem segít!
Mindenkinek boldog babavárást kívánok! 💞

Ha mindenki bekattanba, aki már vetélt el babát, akkor öldökölnénm egymást az utcán...
Az tök jó, ha látott "agyturkász", de ha a 4 évvel ezelőttu veszteséged még mindig nem sikerült feldolgoznod a tények elfogadásáig, akkor neked arra van szükséged, hogy egy jó pszichológus folyamatosan foglalkozzon veled.

Nem tudom, hogy mi a bajod, de ne rajtam vezesd le, ha egy mód van rá.
Aggódom, igen, hiszen közel 36 évesen ketyeg egyre jobban az óra, és nem 47 évesen szeretnék szülni, emellett fontos, hogy egészséges legyen a pici.

És szerinted az higy hisztizel ,hergeled magad megmenti az embrió éleltét!
Ha vetélés lesz meg van annak is az oka!ugyse tudsz mit tenni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!