Terhesség érzetének megszűnése?
Kérlek ne nevessetek ki, számomra fontos ez nagyon.
Sajnos volt már vetélésem, és eddig minden pillanatban éreztem, hogy egészséges, és velem van a baba, augusztus 1-e óta kb 7x voltam UH-n, minden rendben ment, egészségesen fejlődik, a legközelebbi időpont szeptember 19-e, első terhesgondozás.
Belső szorongásaim és rettegéseim vannak, eddig éreztem a kötődést, sokszor simogattam/fejhangon beszéltem a magzattal, most viszont, mintha elvágták volna.
Úgy érzem, hogy nincs bent senki, ha simogatom a hasam, ürességet érzek, ha fejhangon próbálok beszélni vele, akkor ugyanaz az üresség.
Rettegek, hogy ez most miért változhatott meg egyik napról a másikra.
Jelez ezzel, hogy ő már nem él? Vagy mi lehet a gond?
A kezdetek óta semmi terhességi tünetem nincs, most sem lett, úgyhogy ez nem árulkodó jel.

a terhességi tünetek amúgy sem árulkodó jelek, hiszen hol van, hol nincs. a hormonok "játszanak" az emberrel, szóval nem, ez nem egy jel. nyugodj meg és ne görcsölj ezen, mert így nagyon hosszú, aggodalmas terhességed lesz. (miért nem éreztem ma a babát mozogni, miért mozog kevesebbet, többet, miért múlt el a hányinger stb) az, hogy te mit érzel, milyen tuneteid vannak, semmit nem jelent.
hány hetes terhes vagy? szeptemberben lenne a 12 hetes uh?

Voltam 5, 6, 7, 8. heti UH-n,betegesen rohangáltam, szeptember 19-én a 10. heti lesz, és majd akkor adnak a 12. hetire.
Panikolok, mert kimarad 1 hét, és nem érzem túl jól magam emiatt.

Miért kellene FEJHANGON beszélni? Ez tökéletesen értelmetlen hülyeség.
Emellett ilyen pszichikai állapotban nem kellett volna egyáltalán gyereket vállalni, nem vagy alkalmas egy gyerek nevelésére, csak tönkre teszed lelkileg.

Ha a pszichológusod nem tud mit kezdeni ezzel, akkor válts, mert rossz szakemberhez jársz.
Attól nem tartasz, hogy ez a sok ultrahang árt majd a magzatnak? Inkább ettől kéne félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!