Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon félek, átlátszó kissé...

Nagyon félek, átlátszó kissé véres nyák?

Figyelt kérdés

Sziasztok 8. hétben járok, számításaim szerint 7+4. Holnap mennék az első vizsgálatra.

Ma reggeli pisinél a bugyimon észrevettem 1 cm barnás foltot, akkor már nagyon aggódtam. Törlésnél kb 1 cm nagyságú átlátszós véres nyákot találtam a papíron. Nagyon félek. Nagyon szeretnénk a babát, de most kétségbe estem. Tudom, mindennek úgy kel történnie, ahogy lennie kell, de nagyon szomorú vagyok. Biztos, hogy baj van? Kérlek Titeket, segítsetek! :(

2022. aug. 24. 05:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
32%

30. itt a kérdezőnek nem ilyeneket mondtak. és az alábbi szituknál sem voltál ott. én eü-ben dolgozom, adminisztratív területen, rengetegszer hallottam ilyesmi beszélgetést és sokszor semmi alapja nincs.

nem mondom, hogy nincsenek oda nem illő elemek a szakmában, de korántsem annyi amennyit a betegek állítanak.

2022. aug. 26. 20:39
 32/34 A kérdező kommentje:

30# Te pont azért ne szólalj meg, mert egészségügyis vagy, sajnos nincs önkritikád. Nem minden fekete és fehér, látnod kellene a másik oldalt is. De pont az ilyen emberek a legbunkóbbak...

Én is dolgoztam az egészségügyben főorvos mellett irodában, még is meg tudtam maradni embernek. Az anyósom pedig főnővér.

Nem pátyolgatásról van szó, hanem az alapvető kommunikációról. Nem kértem 15 perces beszélgetést, csak annyit vártam volna, hogy az alapvető dolgokat elmondják.

Tisztában vagyok azzal is, hogy az egészségügy milyen méltatlan helyzetben is van, és hogy mire van kapacitás és mire nem. Vannak akik meg tudtak maradni embernek ebben a kizsigerelő világban, s vannak akik nem.

Ez a kórház egy összevont nagy intézmény, az egyik legsötétebb megyében. Ezt úgy értem, hogy mérhetetlen a szegénység és az elkeseredettség.

Szerencsére nem kell vissza mennem ebbe a kórházba, azonban szülni valószinűleg majd ott fogok.

Fiatalok vagyunk, nem szerettem volna magándokihoz járni,de ezek után elgondolkoztam rajta.

Úgy néz ki egy másik sztk-ban fognak legközelebb megvizsgálni, ahol van ismeretség.

Ha ez sem lesz megfelelő, marad a magán szolgáltatás.

Még egyer köszönöm a sok nyugtató hozzászólást, köszönöm a tapasztalatokat! 💞

Minden Kismaminak jó egészséget kívánok és boldog babavárást!💞

És tudom, hogy nagyon sokan vannak akik várnak egy kis csodára, nektek pedig azt kívánom, hogy minnél hamarabb jöjjön a boldogság! 💞

2022. aug. 27. 07:02
 33/34 anonim ***** válasza:
79%
#29 te szerencsétlen.Mivel nem kevés tb- t vonnak le ,az ember elvárná,hogy legalább ember számba vegyék,hisz ez a dolguk.Ezért kapja a fizetését,nem azért hogy vihogjanak egész nap.Senki nem pátyolgatásrol beszélt,arra ott a férj!
2022. aug. 27. 09:12
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
33. azt a 7%-ot igen, bele ne halj. tudod mennyibe kerül egy műtét vagy egy hosszabb kezelés. sokan egy élet alatt nem fizetnek be annyit. te. szerencsétlen.
2022. aug. 27. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!