Nagyon félek, átlátszó kissé véres nyák?
Sziasztok 8. hétben járok, számításaim szerint 7+4. Holnap mennék az első vizsgálatra.
Ma reggeli pisinél a bugyimon észrevettem 1 cm barnás foltot, akkor már nagyon aggódtam. Törlésnél kb 1 cm nagyságú átlátszós véres nyákot találtam a papíron. Nagyon félek. Nagyon szeretnénk a babát, de most kétségbe estem. Tudom, mindennek úgy kel történnie, ahogy lennie kell, de nagyon szomorú vagyok. Biztos, hogy baj van? Kérlek Titeket, segítsetek! :(

Szia! Igen olyan volt. Sima "folyás" csak véres a 6.héten. A 9.héten már jobban véres volt. Aztán 18 héten megint sima folyás enyhe vérrel. 25.héten jobban véres. Ezek testi folyamatok ne kérj elnézést :) szívesen leírom mi volt.
Ne pánikolj az a lènyeg! Holnap pedig lát orvos-ez a fontos. Fel a fejjel.
Köszönöm! Nagyon félek, hogy mit fog mondani. Pontosabban félünk, a férjem is úgy várja...
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt nekem, holnap jelentkezni fogok. Kérlek, gondoljatok ránk!
Legyen szép napotok!

Sok sikert neked is! Majd írj, hogy mi újság veletek. Gondolok rátok!
Én 11-re megyek csajok, nagyon rossz éjszakám volt, hajnalban hányással végződött. A hasam is megy..

8-as vagyok.
Minden rendben? Mit látott a doki?

Kérdező, na mi újság? Mi volt az orvosnál?
(2#)
Sziasztok! Hallottam a pici szívverését. Minden rendben de most picit aggódom.
Az szerintetek normális, ha kicsit barnázok? A vizsgálat kissé kellemetlen volt,éreztem,hogy utána fájt picit a hasam. Rák szürés is történt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!