S. O. S. Félek, hogy fogszabályzó levétele után visszaállnak a fogaim. Ez az átlátszó, műanyag sín tényleg meg tudja tartani a fogaimat?
A retenciós készülékre gondolok, amit a fogszabályzó levétele után adtak, és 4 hétig kell viselni éjjel-nappal, aztán csak éjjel, és utána kapom meg a belső drótot.
Nekem úgy tűnik, ez a retenciós cucc nagyon hajlékony, és mintha nem a fogaim illeszkednének hozzá, hanem ő a fogaimhoz.
Mi értelme van, és miért nem teszik fel egyből a belső drótot?
#3 Köszi a választ! Annyit még elárulsz hogy:
Mennyi ideje hordja kb a retenciós cuccot?
Használ mellé éjszakait vagy nem?
#2 Őszintén attól nem félek hogy leesik majd, mert Bécsben csinálják és eddig soha semmi nem esett le sőt fel sem sértette nagyon a számat maga a fogszabi. És a kezelés sem fájt egyáltalán.
Nekem is volt retenációs és nem állt vissza. Akkora erők azért nem mozognak a szájban, a lényeg az, hogy viselni kell.
Hogy miért nem teszik fel egyből a belső drótot, az jó kérdés, nekem anno feltették azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!