Néhány napja átlatszó/sárga folyadék van a bugyimban.12 éves vagyok és félek hogy megjön a menstruacióm, mert már hónaljszőrzetem és 'ott alól' is van. Anyukám nm tudja és nm tudom hogy mondjam el neki. Szerintetek ez a menstruáció tünete?
Ez simán lehet a menstruáció előjele, a te korodban ez már minden pillanatban várható.
Félni pedig nem kell tőle. Anyukádtól kérhetsz tisztasági betétet, ha kellemetlen a folyás, ilyenkor azért kell. És előtte nem kell szégyenkezned. Ezután mindig legyen nálad betét, hogy ha valahol máshol kap el (suliban, nyaraláson...), akkor ne érjen felkészületlenül.
Szerintem ez csak hüvelyváladék, ami természetes:)
Ha megjön a menzeszed előtte a hasad alja fog fájni, és nem sárgás, hanem barnás váladék lesz a bugyidon.
Igen, ebböl lassan menstruacio lesz.
De miert kene felned, meg titkoloznod? Egyreszt nem tehetsz rola, masreszt egy bizonyos eletkortol egy bizonyos eletkorig minden lany/nö menstrual. Mondd el nyugodtan anyukadnak, hogy ugy erzed lassan megjön, es kerdezd meg töle nyugodtan, ha valami nem vilagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!