Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezd rövidülni terhesen...

Mikor kezd rövidülni terhesen a méhnyak? Az orvos 32+5 héten CI3000 irt azaz teljesen zárt és hosszúságú 35+6 naposan már CI2000res Ezekkel az értékekkel még elképzelhető 40. Hétig vagy előbb fog jönni? Első baba( szülő csatornába is be fordult)

Figyelt kérdés
Kicsit aggódók, nem mondott konkrétumot csak annyit hogy a kórházi cuccok legyenek elkészítve már ne érjen meglepetés.
2022. aug. 17. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam. 39.héten született a fiúnk.
2022. aug. 17. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam féltem higy ne higy 1 hét múlva jöjjön vagy ilyesmi, a doki sosem mond konkrétumot nem akar gondolom idegesiteni. Azt mondta minden kórházi cucc legyen előkészítve aztán kicsit aggódtam és mondta hogy ne érjen meglepetés.
2022. aug. 17. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet megmondani. Megszülhetsz akár holnap is, de túl is hordhatod.

Pont azért legyen már összekészítve a cuccod, mert senki a földön nem fogja neked tudni megmondani, hogy mikor fog beindulni a szülés, aztán mégis csak jobb, ha már nem a pakolással kell két fájás között sz@rakodni.

2022. aug. 17. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 36. héttől volt 2100, és 41. hétre született.
2022. aug. 17. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ossze van pakolva már vagy 2-3 hete minden, csak az volt a furcsa higy az értek elhangzása után mondta közvetlen ezt a doki és elég sejtelmesen más nem mondott.
2022. aug. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!