Mennyire elképzelhető, hogy 15hetesen fiút majd 21. Hetes uhn módosítanak?
Figyelt kérdés
99%ra fiút mondtak2022. aug. 15. 11:11
1/11 anonim válasza:
Ennyi idősen szerintem már láthatják, főleg, ha 99%-ra állítják, de persze nincs kizárva soha semmi.
2/11 anonim válasza:
Nos, az unokatestveremeknel végig lány volt, még a szülés napján keszult uh-n is, aztán megszuletett a kisfia.
4/11 anonim válasza:
Semmi se 100%
Én nem feltétlen hinném el a 15.hetit, ha a 20.héten is azt mondják, akkor kezdeném vásárolni. És még akkor is inkább unisexet.
5/11 A kérdező kommentje:
Igazából már vásároltam kék ruhákat . A férjem tegnap mondta mielőtt uh ra megyek majd készüljek fel még mondhatnak lányt , azt mondta nem lepődne meg mert van egy ilyen megérzése... de olyan hihetetlen lenne képen mutatott a hölgy egy elég jól laikusként kukinak látszódó dolgot
2022. aug. 15. 12:16
6/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos kislányoknál szokott tévedés lenni inkább fiúknál nem ezért vettem biztosra
2022. aug. 15. 12:17
7/11 anonim válasza:
Ha a köldökzsinór pont ott van az látszódhat bizonyos szögből kukinak.
8/11 anonim válasza:
Tevedhetnek mindket esetben. Az uh pontossaga 70%. Ha nem csinaltattatok verbol genetikai tesztet, ami 95%-os pontossagu, akkor a szulesig kb. ekkora esellyel lehet elore tippelni a nemet. Kisfiuknal tenyleg nehezebb elnezni, bar nem 15 hetesen, haneminkabb a 16-17. hettol. A kovetkezo uh-n latottakban viszont nagyjabol mar meg lehet majd bizni.
9/11 anonim válasza:
Nekem a doki végig azt mondta, hogy az a biztos amikor már kint van. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Voltam uhn. 21.hét azt mondták nem tudják megerősíteni egyik nemet se... hát meglepetés gyerek lesz 😂
2022. aug. 19. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!