Ha kedden még csak petezsák volt az ultrahangon ma már elképzelhető, hogy lesz is, , valaki, , a petezsákban? Két nap alatt?
Mivel nem tudjuk a terhességi kort, nehéz bármit is mondani. Nekem 4 napos késésnél (és egy marék pozitív tesztnél) semmit nem látott a doki, csak felritkulást, annyit mondott, itt lesz, ha egyáltalán lesz. (Nem is ezért mentem, hanem progeszteron pótlás miatt). Utána 8 hetesen mentem legközelebb, így a petezsák kérdést átugrottuk.
De miért mész ilyen sűrűn ultrahangra??? 1-2 hetet minimum kellene várni, mert ha van petezsák, abban 1-2 hét alatt tuti látható lesz a szívcső pulzálás.
Inkább 5 hetes terhes vagy, ha 7 mm a petezsák.
Szerintem betöltött 7. hét után lenne érdemes visszamenni. Nem hiszem, hogy ilyen rövid idő után látna embriót.
Nekem 5 hetesen volt 5 mm petezsák, 6 hetesen petezsák, benne 3 mm embrió, 8 hetesen pedig 19 mm embrió! :)
Nem tudom segít e, de nekem így volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!