Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek elképzelhető,...

Szerintetek elképzelhető, hogy valaki ezért haragszik?

Figyelt kérdés
2 barátnőről van szó. Az egyiknek évekbe telt, mire teherbe esett, nemsokára szülni fog. A barátnője elsőre terhes lett, ő is nem sokára szülni fog. Szerintetek elképzelhető, hogy valaki azért haragszik a barátnőjére, mert neki könnyebben összejött, és nem kellett azt az évekig tartó procedúrát végigcsinálnia? Vagy mi oka lehet annak, ha annak ellenére, hogy jó barátnők voltak, most egyáltalán nem érdekli, hogy terhes a barátnője, és úgy tesz, mintha csak ő lenne terhes?
2018. aug. 30. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem vannak olyan nők, akiknek az esküvő/terhesség kapcsán folyamatos rivadalfényre van szükségük, mindig nekik kell a középpontban lenniük. Nehéz velük bármilyen más témáról beszélni és nem is nagyon érdeklődnek mások hogyléte iránt. Itt az egyik barátnő úgy érezheti, hogy a másik ellopta a show-t azzal, hogy egyidőben lettek terhesek, így nem csak saját maga kerül az érdeklődés középpontjába. Ez irigység, de inkább a másik felé irányuló érdeklődés és figyelem miatt.
2018. aug. 30. 09:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem igazán értem. Ha még mindig nem jött volna össze a baba, azt mondanám nem tehet róla, természetes hogy "irigy". Nem arra, hogy a barátnője terhes, hisz senki nem a másik boldogságát irigyli ilyenkor. Egyszerűen csak fáj, hogy neki nem adatott meg. Viszont ezt nem tudom elképzelni, hogy ha már sikerült a baba, miért haragudnèk azért mert másnak rögtön összejött? Nem lehet h valami más van a háttérben? Esetleg az orra alá dörgölte h neki elsőre? Vagy valami teljesen más dolgon vesztek össze.
2018. aug. 30. 09:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom létezik-e olyan ember, aki a másik orra alá dörgölné, hogy neki hamarabb sikerült.
2018. aug. 30. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt egy igazi barátnő örül annak, ha valami sikerül a másiknak.Nekem van olyan barátnőm aki nagyon vágyik babára és még a pár sincs meg neki akivel tervezhetne ilyet.Rosszul érintette mikor kiderült, hogy két év után összejött nekünk, de egy ,,kis csuklás" után vette az akadályt(amit megértettem, tudtam miért van) és pld szívesen vállalta a keresztanya szerepet is.Ha valaki a barátom akkor együtt örül velem, velünk ahogy én is örülnék az ő sikerének.Szerintem ők nem voltak barátnők soha igazán, mélyen..Viszont én a ,,nem észrevett" terhes barátnő helyében szólnék a másiknak hogy képzeld 5 hónapos terhes vagyok, ha nem vetted volna észre..viszont ha rólad van szó ezt a barátnőt engedd el..nem lesztek már soha jóba.
2018. aug. 30. 09:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem valami más miatt ment tönkre ez a barátság, a teherbeeséshez nem sok köze van valószínűleg.
2018. aug. 30. 09:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Pedig addig nem volt gond, amig csak ő volt terhes. :(
2018. aug. 30. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy a barátnő apja csinálta neki is, és a termékeny férjre irígy.
2018. aug. 30. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Erre sajnos saját példám tudom leírni:

Páromnak van egy nagyon jó barátja, neki meg egy barátnője.

Sokat jártunk el négyesben kirándulni, én a csajjal jóban voltam, elbeszélgettünk mindig, de mégsem éreztem olyan hajj de közeli barátnak.

Nekik már pár éve összejött a baba, de sajnos 4 hónaposan elvetélt. Azóta sem jön nekik össze, s lány pajzsmirigyes, lehet nem is lehet már babájuk.

Nálunk összejött, most vagyok 12 hetes. 2hete elmondtuk nekik, ott a szemem elött elöntötte az irigység. Párom haverja gratulált, még meg is ölelgetett, a csaj annyit nem mondott volna, hogy mukk. Azóta ha keresem nem reagál. Tegnap pont voltunk náluk, párom segített a srácnak, a csaj ki sem jött a lakásból.

Én megértem, hogy szarul esik neki, meg minden, de attól még nem hiszem hogy így kellene viselkednie

2018. aug. 31. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!