Fogfájós kismamák! Ti mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar összejött a baba,így nem volt időm elmenni fogorvoshoz a lyukas fogammal.Ráadásul azt hiszem jön a bölcsesség fogam is.Olyat hallottam hogy ha elmegyek a fogorvoshoz,teljesen érzéstelenítés nélkül csinál mindent.Szerintetek??
23 éves km
2010. szept. 23. 10:27
11/12 anonim válasza:
Lehet adni érzéstelenítőt! Miért okoskodik, aki totál nincs tisztában vele??? (1.válaszoló) Miért kell riogatni ilyen baromságokkal mást? aztán majd nem megy el fogászatra, és tönkre mennek a fogai. Nagyokos. Kérdező nyugodtan menj el dokihoz, akár csak egy konzultációra, kérdezz meg mindent, amit akarsz, nem is kell, hogy elsőpre bármit csináljon veled. Ne félj, már 2010-et írunk!!!
12/12 anonim válasza:
Nekem tömni kellett az egyik fogamat, úgy emlékszem 16 hetes voltam. Én azért nem kaptam érzéstelenítőt, mert azt mondta a doki, hogy meglátom, mire hatna a szer, addigra túl leszek rajta, és nem fog fájni. És így is lett. Mindenféle érzéstelenítés nélkül fúrta, tömte, és abszolut nem fájt. Kérdezte is a végén, hogy "na, érdemes lett volna beadni az érzéstelenítőt?" :)Húzás az más, annál biztos, hogy adott volna, de ha nem, akkor az én számba nem nyúlhatott volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!