Szólni vagy nem? Visszeres kismamák, hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
Nekem van viszerem, igaz csak 1-1.
Lassan szülni fogok, az orvos 1x megnézte azt mondta, hogy ez nem csúnya.
Viszont van benne kis csomószerű.Ezzel háziorvosnál voltam, ő azt mondta kenjem liotonnal, de más nem kell.
Félek,hogy szülés után nehogy trombózist kapjak, mert ráadásul császárom lesz:((((((((((((((((((
De okoskodni sem akarok.
Szerintetek?
2010. szept. 8. 10:42
1/3 anonim válasza:
Nekem aztán van girbe-gurba visszerem. Közvetlen császár előtt kérdezték a műtétre felkészítésnél. Leszarták. Senki nem foglalkozott vele.
2/3 anonim válasza:
Még szülés előtt nézesd meg egy érgondozóban. Csinálnak egy uh-ot, hogy rendben van-e a keringés, ha valami nem oké, akkor szólj mindenképp. Császárnál amúgyis kötelező a fásli használata trombózis ellen. Az első babánál nem volt még gondom, most viszont 20 hetes vagyok és nagyon csúnya a lábam, nekem is most tanácsolta a doki az érgondozót! Valószínű az első császár miatt nekem is az lesz!
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Uh-n voltam még a terhesség elején, mert akkor elküldtek.Talán azért is nem foglalkoznak vele most.
A háziorvoshoz is emiatt mentem,hogy küldjön már el, de éppen csak nem azt mondta,hogy ne járjak már 5 percenként ultrahangoztatni.
2010. szept. 8. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!