Lombikos kismamák! Mennyivel vigyáztatok jobban magatokra, minta sima terhesség lenne? Miket csináltatok/nem csináltatok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 13:36
1/10 anonim válasza:
Szót fogadtam a dokinak, beültetés után a 3 hetet végigfeküdtem. Utána is nagyon sokat pihentem, főleg mivel ikrek sikerültek. Most már 2 évesek és "visszasírom" az átaludt napokat.
2/10 anonim válasza:
És nagyon sok gyümit ettem.
Ez lemaradt.
3/10 anonim válasza:
semmit nem csináltam máshogy,mintha simán estem volna teherbe.
Persze a beültetés után pihentem egy pár napot otthon de utána ugyanúgy dolgoztam és csináltam mindent a terhesség végéig mint bármelyik más kismama
4/10 A kérdező kommentje:
Én is feküdtem 3-4 napot utána, aztán még 3 napig itthon sokat pihentem, most már egyre többet járok-kelek, de persze sport, ilyesmi nincs és nem dolgozok, főleg nem is a fizikai munka, hanem a stressz és a fertőzésveszély miatt.
Köszi a válaszokat! Várok még továbbiakat!
2010. nov. 20. 11:51
6/10 A kérdező kommentje:
igen :)
2010. dec. 5. 10:36
7/10 anonim válasza:
gratulálok!!!
Hanyadik beülti?
És éreztél valamit vérvétel vagy teszt előtt? Amiből sejtetted hogy sikerült?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi:) Nem éreztem semmit másként, teljesen biztos voltam benne, h nem sikerült. 6. lombikunk volt, már ideje volt a babának :)
2010. dec. 6. 11:22
9/10 anonim válasza:
Gratulálok!
Vigyázz magatokra!
Első válaszoló
10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2010. dec. 6. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!