Elestem . Lehet baja a babámnak?
sziasztok . Pontosabban ki estem a kádból :( .
Igen állva szoktam benne tusolni . Megcsúsztam és hátra estem . Elég nagyot. A derakam ütöttem be az eléggé fáj még mostis. Más szerencsére nem . De nagyon megijedtem . Síkítottam hogy a babám a babám :( A férjem jött segíteni . Ő is nagyon félt. A hasam nem ütöttem meg. Elég kövér is vagyok nem egy nádszál volt mi tompítson de akkoris . 23hetes vagyok. Mozog a baba . Nem vérzem nem fáj ugy igazán semmim a hátamon kívűl. De ha nem lennék terhes lehet bemennék rtgre a fenekem főlött a derakam nagyon fáj.
De nem én vagyok a fontos. Hanem a babám.
Ha bármi baj lenne lenne jele ? volt valaki hasonló helyzetbe ? Köszönöm.
Felelőtlen vagyok nem tudok vigyázni a babámra pedig még megsem született :( be pánikoltam . Féltem őt .
kedves 27 es nem ertem miért lennék idegesítő?
mert feltettem egy kérdést? es elmondtam hogy már egyszer volt problémám és akkoris könyörögve vizsgáltak meg? vagy nem értem? iq-m nincs? mert ha veled torténik valami te egyből tiszta fejjel gondolkodsz? én nem magamat féltem. ezt elhiheti mindenki .
Csak a babám érdekeit nézem.
30
De azt nem érted hogy ha keszakad megreped a léped vagy a veséd sérül, akkor a babád is oda lehet, ha te egyàltalán túléled
De te majd tudod, h nem látnak el és a babádnak károsat csinálnak.
Ezzz nagyon gáz.
“Csak a baba számít”
Jah, de nélküled èletképtelen, ha emitt a sérülés miatt gond van a szülésnél, akkor megbocsájtpd magadnak?
Nem a baleset a lényeg.
Ilyen van, nem a te hibád, hanem baleset.
Viszont itt màr te vagy a felelős, mert te dőntesz.
Ha baleset éri a gyereket akkor sem viszed majd be?
Vagy ha szerinred nem is durva hasmenése van ( pedig de)?
Mert fogja érni, valami minden gyerekkel lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!