Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elestem . Lehet baja a babámnak?

Elestem . Lehet baja a babámnak?

Figyelt kérdés

sziasztok . Pontosabban ki estem a kádból :( .

Igen állva szoktam benne tusolni . Megcsúsztam és hátra estem . Elég nagyot. A derakam ütöttem be az eléggé fáj még mostis. Más szerencsére nem . De nagyon megijedtem . Síkítottam hogy a babám a babám :( A férjem jött segíteni . Ő is nagyon félt. A hasam nem ütöttem meg. Elég kövér is vagyok nem egy nádszál volt mi tompítson de akkoris . 23hetes vagyok. Mozog a baba . Nem vérzem nem fáj ugy igazán semmim a hátamon kívűl. De ha nem lennék terhes lehet bemennék rtgre a fenekem főlött a derakam nagyon fáj.

De nem én vagyok a fontos. Hanem a babám.

Ha bármi baj lenne lenne jele ? volt valaki hasonló helyzetbe ? Köszönöm.

Felelőtlen vagyok nem tudok vigyázni a babámra pedig még megsem született :( be pánikoltam . Féltem őt .

2022. aug. 1. 12:36
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

kedves 27 es nem ertem miért lennék idegesítő?

mert feltettem egy kérdést? es elmondtam hogy már egyszer volt problémám és akkoris könyörögve vizsgáltak meg? vagy nem értem? iq-m nincs? mert ha veled torténik valami te egyből tiszta fejjel gondolkodsz? én nem magamat féltem. ezt elhiheti mindenki .

Csak a babám érdekeit nézem.

2022. aug. 1. 18:23
 32/35 anonim ***** válasza:
92%
Leírtad 25x, nem mártírkodni kell, hiszen a babádnak se jó, ha neked bajod van.. De amúgy valószínű semmi bajod sincs, de nem a babád érdekeit nézed, hiába hiszed azt.
2022. aug. 1. 19:03
 33/35 anonim ***** válasza:
70%

30

De azt nem érted hogy ha keszakad megreped a léped vagy a veséd sérül, akkor a babád is oda lehet, ha te egyàltalán túléled

De te majd tudod, h nem látnak el és a babádnak károsat csinálnak.

Ezzz nagyon gáz.

“Csak a baba számít”

Jah, de nélküled èletképtelen, ha emitt a sérülés miatt gond van a szülésnél, akkor megbocsájtpd magadnak?

Nem a baleset a lényeg.

Ilyen van, nem a te hibád, hanem baleset.

Viszont itt màr te vagy a felelős, mert te dőntesz.

Ha baleset éri a gyereket akkor sem viszed majd be?

Vagy ha szerinred nem is durva hasmenése van ( pedig de)?

Mert fogja érni, valami minden gyerekkel lesz.

2022. aug. 1. 21:27
 34/35 anonim ***** válasza:
86%
Én biztosan bemennék, a kórházba. Aludni sem tudnék így 😕
2022. aug. 1. 22:10
 35/35 anonim ***** válasza:
88%
MRt tudnak csinálni a derekadról ha kell, arról kimutatták, hogy nem árt a babának! A sürgősségin elsősorban nem a babával foglalkoznak, de át tudnak küldeni nőgyógyászatra. Szerintem is menj csak be de viselj jóféle maszkot mert megint egyre több a covidos.
2022. aug. 2. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!