Elestem . Lehet baja a babámnak?
sziasztok . Pontosabban ki estem a kádból :( .
Igen állva szoktam benne tusolni . Megcsúsztam és hátra estem . Elég nagyot. A derakam ütöttem be az eléggé fáj még mostis. Más szerencsére nem . De nagyon megijedtem . Síkítottam hogy a babám a babám :( A férjem jött segíteni . Ő is nagyon félt. A hasam nem ütöttem meg. Elég kövér is vagyok nem egy nádszál volt mi tompítson de akkoris . 23hetes vagyok. Mozog a baba . Nem vérzem nem fáj ugy igazán semmim a hátamon kívűl. De ha nem lennék terhes lehet bemennék rtgre a fenekem főlött a derakam nagyon fáj.
De nem én vagyok a fontos. Hanem a babám.
Ha bármi baj lenne lenne jele ? volt valaki hasonló helyzetbe ? Köszönöm.
Felelőtlen vagyok nem tudok vigyázni a babámra pedig még megsem született :( be pánikoltam . Féltem őt .
Rz nrm
Nőgyógyàdzati rset, hanem sürgősségi.
Be kell menni mrgnézetni.
A babával valószínűleg minden oké, viszont ha veled van valami, az a babàra is hat ugye..
Valószínűleg nincs baj, jól be vannak csomagolva a babák, a magzatburok védi őket rendesen, és ugye víz tölti ki.
Viszont te izgulsz, tehát hogy meg tudj nyugodni, meg kéne nézetned. Menj be a sürgősségire, csináljanak egy uh-t.
köszönöm mindenkinek a tanácsokat :) felhivom a magán nődokim hátha fogad sos be .
kedves 10es terhesen nem egeszseges a babának az rtg . ha a gerincem tört volna el sem kockaztatnám és nem is csinálnak csak sajat felesoségre rtg felvételt . menni bírok már enyhülget a hátfájás.
a babám itt ficánkol a hasamba . sajnos itt az egeszségügyi ellátás nem a legjobb. ha betelefonaszt ugy fogadnak nőgyogyaszaton de elso kerdes fáj e a hasam verzem e mozog e és csak annyit mondanak jó akkor feküdjön otthon. 7hetes voltam mikor be lázasodtam . A semmitől . Más bajom nem volt 3 szor telefonáltam be másnap mert barnázni kezdtem 3madszor már azt mondták jolvan menjek be . de nem értik a láz hogy jön a terhességhez. a barnázást elis felejtették. ott megvizsgáltak nagynehezen uh val is . és hematoma csík miatt látasodtam be . sehogyse ment le a lazam . és könyörögni kellett hogy nézzék meg a babát.
Szóval sajnos itt igy megy a dolog .
De nem a nőgyógyászatra kell menned.....
Hanem a sürgősségire..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!