Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elestem . Lehet baja a babámnak?

Elestem . Lehet baja a babámnak?

Figyelt kérdés

sziasztok . Pontosabban ki estem a kádból :( .

Igen állva szoktam benne tusolni . Megcsúsztam és hátra estem . Elég nagyot. A derakam ütöttem be az eléggé fáj még mostis. Más szerencsére nem . De nagyon megijedtem . Síkítottam hogy a babám a babám :( A férjem jött segíteni . Ő is nagyon félt. A hasam nem ütöttem meg. Elég kövér is vagyok nem egy nádszál volt mi tompítson de akkoris . 23hetes vagyok. Mozog a baba . Nem vérzem nem fáj ugy igazán semmim a hátamon kívűl. De ha nem lennék terhes lehet bemennék rtgre a fenekem főlött a derakam nagyon fáj.

De nem én vagyok a fontos. Hanem a babám.

Ha bármi baj lenne lenne jele ? volt valaki hasonló helyzetbe ? Köszönöm.

Felelőtlen vagyok nem tudok vigyázni a babámra pedig még megsem született :( be pánikoltam . Féltem őt .

2022. aug. 1. 12:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
10# azt a röntgen miatt írta.
2022. aug. 1. 13:08
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én inkább bemennék. Nyugodtabb lennék,még ha feleslegesen is,de bemennék. 1-2 vizsgálat, max azt mondják semmi baj. De addig nem lennék nyugodt.
2022. aug. 1. 13:12
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen is csinálnak rtg-t, ha nem érinti a hasat, plusz kap köpenyt (a szórt sugárzás nem veszélyes, pláne védőköpenyben... De nyilván a kérdezőre nem vonatkozik, neki a dereka fáj. De ha a keze lenne simán meglehet röntgenezni kellő elővigyázatossággal). Ha kizáró ok, mert nem tudják a magzatot védeni a sugárzástól van MRI, uh... Mindegyikkel látni a csont sérülést is. De sokszor elég a tapintás, mozgatás is, ha gyanús a komoly sérülés akkor meg MRI. Teljesen biztonságos terhesen
2022. aug. 1. 13:16
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sürgősségire mennék be. Nem a nőgyógyászatra. Bármi más baj is lehet nagy esesnel, főleg ha fáj is, pl leped, vesed is sérülhet. Surgossegin is ránéznek a babára is.
2022. aug. 1. 13:18
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Rz nrm

Nőgyógyàdzati rset, hanem sürgősségi.

Be kell menni mrgnézetni.

A babával valószínűleg minden oké, viszont ha veled van valami, az a babàra is hat ugye..

2022. aug. 1. 13:22
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nincs baj, jól be vannak csomagolva a babák, a magzatburok védi őket rendesen, és ugye víz tölti ki.

Viszont te izgulsz, tehát hogy meg tudj nyugodni, meg kéne nézetned. Menj be a sürgősségire, csináljanak egy uh-t.

2022. aug. 1. 13:33
 17/35 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a tanácsokat :) felhivom a magán nődokim hátha fogad sos be .

kedves 10es terhesen nem egeszseges a babának az rtg . ha a gerincem tört volna el sem kockaztatnám és nem is csinálnak csak sajat felesoségre rtg felvételt . menni bírok már enyhülget a hátfájás.

a babám itt ficánkol a hasamba . sajnos itt az egeszségügyi ellátás nem a legjobb. ha betelefonaszt ugy fogadnak nőgyogyaszaton de elso kerdes fáj e a hasam verzem e mozog e és csak annyit mondanak jó akkor feküdjön otthon. 7hetes voltam mikor be lázasodtam . A semmitől . Más bajom nem volt 3 szor telefonáltam be másnap mert barnázni kezdtem 3madszor már azt mondták jolvan menjek be . de nem értik a láz hogy jön a terhességhez. a barnázást elis felejtették. ott megvizsgáltak nagynehezen uh val is . és hematoma csík miatt látasodtam be . sehogyse ment le a lazam . és könyörögni kellett hogy nézzék meg a babát.

Szóval sajnos itt igy megy a dolog .

2022. aug. 1. 13:34
 18/35 anonim ***** válasza:
93%

De nem a nőgyógyászatra kell menned.....

Hanem a sürgősségire..!

2022. aug. 1. 14:03
 19/35 anonim ***** válasza:
95%
A sürgősségire menj, a jó ég áldjon meg! Komolyan ennyi eszed van, hogy ha gerincsérülésed lenne sem mennél, mert röntgenre lehet szükség? Te nem vagy épelméjű! Azt hiszed, ha komoly bajod lenne, nem lenne a babának is baja belőle?
2022. aug. 1. 14:05
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Én se a nőgyógyászatra mennék, bár nemhiszem, hogy bajod lenne, de ez nem odavaló gond.
2022. aug. 1. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!