Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elestem . Lehet baja a babámnak?

Elestem . Lehet baja a babámnak?

Figyelt kérdés

sziasztok . Pontosabban ki estem a kádból :( .

Igen állva szoktam benne tusolni . Megcsúsztam és hátra estem . Elég nagyot. A derakam ütöttem be az eléggé fáj még mostis. Más szerencsére nem . De nagyon megijedtem . Síkítottam hogy a babám a babám :( A férjem jött segíteni . Ő is nagyon félt. A hasam nem ütöttem meg. Elég kövér is vagyok nem egy nádszál volt mi tompítson de akkoris . 23hetes vagyok. Mozog a baba . Nem vérzem nem fáj ugy igazán semmim a hátamon kívűl. De ha nem lennék terhes lehet bemennék rtgre a fenekem főlött a derakam nagyon fáj.

De nem én vagyok a fontos. Hanem a babám.

Ha bármi baj lenne lenne jele ? volt valaki hasonló helyzetbe ? Köszönöm.

Felelőtlen vagyok nem tudok vigyázni a babámra pedig még megsem született :( be pánikoltam . Féltem őt .

2022. aug. 1. 12:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

19!

Vannak ilyen kismamák....

2022. aug. 1. 14:07
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Baleseti sürgőssègi, jò istenem, ne legyèl már èletkèptelen...
2022. aug. 1. 14:14
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészséges, emiatt kell a köpeny (az ólmon nem megy át). De mint írtam, nálad nem is azt csinálnának ha kell képalkotás, hanem MRI-t. Olyan meg nincs, hogy saját felelősségére csinálják csak, olyan van, hogy saját felelősségére visszautasítod (és egy szavad sem lehet ha emiatt károsodásod lesz, mert nem derül ki valami). Nagyon más a kettő.

Amúgy meg, hidd el láttak már kimamát a sürgősségin is, pontosan tudják mit lehet vagy mit nem, nem te lennél az első.

2022. aug. 1. 14:21
 24/35 anonim ***** válasza:
79%

Az orvos majd ha megnézi tud biztosat mondani, de én úgy gondolom hogy nem lett baj mivel az esés téged ért nem a babát plussz nincs semmi tüneted hálistennek (hátfájáson kívül, bár ezt nem csodálom…)

Nyugodj meg a legfontosabb, pihenj sokat, és ne aggódj nem lesz semmi baj!:) szorítok !

2022. aug. 1. 14:22
 25/35 anonim ***** válasza:
49%
Én értelek, nem akarsz röntgent, ezért nem mész be. A babának nemigen lehet ettől az eséstől baja. Ha a nögyogyászatra mész akkor csak egy uh-t csinálnak, ha a sürgősségire akkor valószínűleg röntgent.
2022. aug. 1. 14:31
 26/35 anonim ***** válasza:
80%

És még azt hiszi az ilyen, hogy a baba érdekeit nézi...

Ha olyan baja lenne, meg inkább belehal, akkora mártíranya. Beszarás, tényleg.

Én beültetés után vertem szét a fejem, kellett a koponyaröntgen. Eszembe sem jutott volna megkérdőjelezni, akkor sem, ha történetesen 30 hetes terhes voltam volna. Szépen letakartak előtte, és kész.

A kérdező meg azt sem tudja, szükség lenne-e egyáltalán röntgenre, csak eldönti, hogy ezért nem megy be.

Ha ne adja ég valami komoly baja lesz, majd meg tud magának bocsátani?

2022. aug. 1. 14:35
 27/35 anonim ***** válasza:
75%

Hagyjátok a kérdezőt, ne is idegesítsétek magatokat rajta.

De többek között ezért is támogatnám a gyerekvállalást az iq-hoz.

2022. aug. 1. 14:41
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Jolvan ezt kár volt ide kiírni, döntse el mindenki maga. A gyerek és te magad is a te saját felelősséged vagy.

Ha nem mész akkor nem mész. Attól hogy itt azt írja mindenki hogy menj de te nem mész akkor nem tud mit kezdeni veled senki semmit.

Nem vagy felelőtlen, ez egy baleset volt, nem tehetsz róla hogy elestél, de az hogy utána mit teszel arról már igen.

Elmész az orvoshoz és majd ő szépen megmondja mi merre.

2022. aug. 1. 16:34
 29/35 anonim ***** válasza:
88%

Annyit írod, hogy "itt így megy" honnan írsz, kérdező?

Magyarországon tuti megvizsgálnának.

Egyébként amikor én estem, a férjem mentőt hívott.

Ki is jöttek, és a lépcsőn is ők vittek le, aztán a kórházba.

2022. aug. 1. 16:54
 30/35 A kérdező kommentje:

nem azért nem mentem be mert nem akartam rtg . mellesleg más a fejedről rtgt csinálni meg más a deréktol ami érinti a hasat ha le takarják is .

engem nem a hátam érdekel csak a babám .

nem voltam olyan állapotba hogy korházi ellátásra szoruljak csak annyit akartam tudni a babámat érte e bármi az ütésböl. voltam uh . és nincs baja . és hivtam a sürgősségit azt mondták nőgyogyászatra menjek mert ők nem tudják ilyenkor mivan de nem fognak rtgzni . mondtam hogy engem nem is a hátam zavar a babámról szeretném tudni hogyvan . mondja h keressem a nőgyogyaszatot. bejottem uh és nopara . azért köszi

2022. aug. 1. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!