Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elestem . Lehet baja a babámnak?

Elestem . Lehet baja a babámnak?

Figyelt kérdés

sziasztok . Pontosabban ki estem a kádból :( .

Igen állva szoktam benne tusolni . Megcsúsztam és hátra estem . Elég nagyot. A derakam ütöttem be az eléggé fáj még mostis. Más szerencsére nem . De nagyon megijedtem . Síkítottam hogy a babám a babám :( A férjem jött segíteni . Ő is nagyon félt. A hasam nem ütöttem meg. Elég kövér is vagyok nem egy nádszál volt mi tompítson de akkoris . 23hetes vagyok. Mozog a baba . Nem vérzem nem fáj ugy igazán semmim a hátamon kívűl. De ha nem lennék terhes lehet bemennék rtgre a fenekem főlött a derakam nagyon fáj.

De nem én vagyok a fontos. Hanem a babám.

Ha bármi baj lenne lenne jele ? volt valaki hasonló helyzetbe ? Köszönöm.

Felelőtlen vagyok nem tudok vigyázni a babámra pedig még megsem született :( be pánikoltam . Féltem őt .

2022. aug. 1. 12:36
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem mentek be egyszerűen egy kórházba, ahol megvizsgálnak?

Nem otthon kell pánikolni.

2022. aug. 1. 12:38
 2/35 anonim ***** válasza:
72%
Nagymamám a járdaszegélyről esett le, és elment a baba. Menj be a kórházba.
2022. aug. 1. 12:40
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos kórházba mennék ebben az esetben
2022. aug. 1. 12:41
 4/35 anonim ***** válasza:
93%
Ha érzed, hogy mozog és nem görcsölsz hosszútávon több bajt okoz a pánik, illetve az, ha valami egyéb bajod van és nem vizsgálnak meg. Szóval elsőkörben a baba miatt nyugodj meg, aztán szépen menjetek és nézesd meg magad egy orvossal.
2022. aug. 1. 12:45
 5/35 A kérdező kommentje:

mert ha felhívnám a nőgyogyászatot nagy valószínűséggel le szarnának mivel nem vérzem és nem fáj .

Magán dokim meg nem tud egyből fogadni .

Sajnos itt alig van orvos csak indokolt esetben vizsgálnak meg.

2022. aug. 1. 12:45
 6/35 anonim ***** válasza:
89%
Az eleséses baleset akkor mi, ha nem indokolt? Rosszul gondolkodsz nagyon. De ha neked így könnyebb, akkor maradj otthon és emészd magad.
2022. aug. 1. 12:48
 7/35 anonim ***** válasza:
91%
Nem is a nőgyógyászt kell hívni, hanem sürgősségire/ügyeletre menni a kórházba és a hátadat is megnézetni meg mindent.
2022. aug. 1. 12:50
 8/35 anonim ***** válasza:
87%

A kórházi nőgyógyászatra mennék be, de azonnal.

Most szerinted jobb, amit te csinálsz? Önvádaskodsz egy baleset miatt, aztán kifogásokat keresel, miért nem fordulsz orvoshoz.

Nem azért vag felelőtlen, mert elestél, mert az a legnagyobb óvatosság miatt is megtörténik, hanem azért, mert orvoshoz menés helyett otthon sápitozol.

2022. aug. 1. 12:54
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is estem el, jeges úton. Az oldalamat vertem be. Bementünk a balesetire, mert nagyon fájt a bordám, megvizsgáltak aztán átszóltak a nőgyógyászatra, hogy a biztonság kedvéért nézzenek rá a babára. Az ügyeletes orvos csinált egy uh-t és ennyi.
2022. aug. 1. 13:00
 10/35 anonim ***** válasza:
89%
Érdekes vagy, azt írtad, hogy ha nem lennél terhes akkor bemennél megnézetni magad. De mivel terhes vagy, ezért nem mész be??? Kicsit fordítva ülsz a lovon, nem értem a logikádat.
2022. aug. 1. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!