Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nők, akik hasonló helyzetben...

Nők, akik hasonló helyzetben vagytok ti hogy viszonyultatok ehhez?

Figyelt kérdés

2022. júl. 29. 12:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10-es köszönöm a Te válaszod is. Persze ebben is van valami ,hogy a közös gyerek apával él majd, bármikor programozhatnak és a másik gyerek két hetente kapcsolódik csak az apához fizikálisan, addig pedig a Facetime és a telefonos kapcsolat van csak főleg ha messze élnek egymástól. Bár én őszintén nem azt akarnám ,hogy a közös gyereket jobban szeresse egy másik ártatlan gyermeknél aki nem tehet semmiről. Igazából a kérdésem sem feltétlen erre irányult fentebb, csak tudjátok ez amolyan női gondolkodásmód ,hogy egy második gyereket is lehet e annyira szeretni majd mint egy elsőt és lehet e annyira várni és csodaként megélni hiszen Ő is egy új élet új fejezet,kezdet. :) Egyébként szerintem a férfiak semennyire nem gondolkoznak ilyeneken. :D Csak mi nők vagyunk túlagyalosak.

Nagyon hasznos válaszokat kapok, köszönöm nektek!

2022. júl. 29. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Az en parom kuldi rendesen a gyerektartast, eleg sokat foglalkozik a fiaval, meg anyukanak is segit olyan dolgokban amiket egyedul kellene megoldania (mivel nem a gyerekkel kapcsolatos) tehat ugy gondolom, o az a ritka fajta, aki valas utan is torodik a gyerekkel..ebbol van kevesebb. Nalunk meg nem aktualis a dolog, de olyan no vagyok aki a masodik gyereket fogja szulni (de rosszul hangzik ez), viszont bennem olyan erzes van, hogy mivel az elozo kapcsolatabol szuletett gyerek az anyjaval maradt, igy buntudatbol vagy lelkiismeretfurdalasbol inkabb vele fog tobbet foglalkozni, mint a mi kozos gyerekunkkel.
2022. júl. 29. 18:14
 13/13 A kérdező kommentje:

12-es koszonom a valaszod!

Persze ez is lehet egy opcio ,hogy probalja a gyereket kompenzalni. Bar szerintem ettol nem kell tartanod hiszen ha jo apuka a mostani gyermekevel egy kesobbivel is ugyanolyan jo apuka lesz. Sokan irjak gyakorin is az ellentétét ,hogy altalaban az elso gyerek van hanyagolva sajnos foleg ha messzebb lakik. Lehet ,hogy szarul hangzik ,hogy masodik gyerek viszont azt se felejtsd el ,hogy o vele fog elni mindennap ha egyszer kozos gyereketek lesz. En “csak” 3. gyerek vagyok edesapamnak, van ket feltestverem az elozo hazassagabol, sosem ereztem semmibol sem hianyt. Pedig a 3. gyerek “szarabbul” hangzik mint a 2. :D

2022. júl. 29. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!