Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején erős PMS hez...

Terhesség elején erős PMS hez hasonló tünetek?

Figyelt kérdés

Az ötödik hét végén járok. Nem olyan, mint a rendes PMS, görcs nincs (illetve nagyon ritkán) viszont az egész méhemet érzem. Olyan, mintha egy nagy, kemény labda lenne (nem kemény amúgy a szó szoros értelmében, csak így tudom leirni). De nem szúró, nem görcsölő fájdalom, egyszerűen csak fáj. De nagyon. De az is lehet nem fájdalom a legjobb szó rá, hanem érzem, hogy ott a méhem, és ez az érzés nagyon kellemetlen. Bocsánat, de nem tudom jobban megfogalmazni.

Hányni egyelőre nem hányok, de sokszor van hányingerem, émelygek, és nem birok egyszerre sokat enni. A mellem hol feszül hol nem mindenesetre már most nőtt kicsit, kicsit kisebb lett a melltartóm. A hasam is látszik kicsit, nem háj, hanem más a formája, és elkezdett önálló életet élni, azaz ha akarnám se tudnám behuzni ott alul csak kb a gyomromig tudom. (nem vagyok kövér és a súlyom egyelőre nem is változott)

Leginkább ez a "méh érzés" vagy nem is tudom minek nevezzem zavar. Mennyire normális? Orvoshoz majd csak bő két hét múlva megyek. Vérzés nincs, és erős görcsök sem. Maximum néha belenyillal a vesém, még ritkábban a petefeszkem körül, de nagyon nagyon ritka. Ez a méh érzés viszont szinte non stop, hol erősebben, hol kevésbé de jelen van. Ha ne adj isten elkuldik, tuti 10 percen belül visszajon valamilyen szinten.

2022. júl. 8. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

5-6 hetesen még senkinek nincs pocakja! Maximum fel vagy puffadva!!!

A méh fájdalom sem normális! Nem lehet, hogy felfáztál vagy összeszedtél valami bacit/gombát?

2022. júl. 8. 13:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem is a fájdalom jó szó rá. Nem tudom kifejezni. Érzem, hogy ott van. Ez teljesen más érzés, mint a felfazas.

A hasam lehet csak felpuffadva van, mindenesetre ez nem olyan felpuffadas, mint mikor a belek puffadnak, tudom, mert irritabilis bél szindrómám van, ez most máshogy néz ki.

2022. júl. 8. 14:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Aztan amúgy lehet nem a mehemet érzem, de ott van, ott erzem, ahol a méhem van. Szoktam néha hasonlót érezni menstruáció kor is. De nem görcs. Nem éles fájdalom. Nem felfazasos fájdalom. Bár tudnám, mi a jó szó rá, ha egyáltalán van.
2022. júl. 8. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Magnéziumot szedjél.
2022. júl. 8. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Kizárt a terhesség
2023. okt. 17. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!