Barbie03 kérdése:
PMS tünetek teljes elmúlása menstruáció előtt 4 nappal? Valakinek volt hasonló?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég tanácstalan vagyok,hátha volt mással is hasonló :) lh teszttel figyeltem az ovulációmat,ami 4-én volt. Onnantól eléggé görcsölt a hasam és a derekam,10-én a petefészkemben is volt éles szúrás. Mai nappal elmúltak ezek a tünetek,mintha elvágták volna. Viszont reggel nagyon megszédültem,elkezdtek eléggé fájni a melleim és egyáltalán nem kívánok semmiféle ételt. Menstruáció előtt édesség falási rohamaim szoktak lenni,most viszont rosszul vagyok ha csokira kell gondolnom. Ha eszem utána érzem hogy mintha égne a gyomrom. Valakinek volt hasonló? Számomra nagyon furcsa hogy eddig folyamat görcsöltem,most meg semmi....Köszi ha írtok tapasztalatot.2020. nov. 12. 21:35
1/5 anonim válasza:
Picit korai. Mármint ezek szerint babára hajtunk de ez még így 8-9 nappal ovu után kissé korai. Jövő hét közepén tesztelj addig felesleges, vagy ha mégis, akkor érzékenyet használj és tényleg első vizeletből. Illetve hát van akinek bejön ilyenkor az ovuteszt jóstesztként. Azt is reggel használd.
2/5 anonim válasza:
Nálam a szitu hasonló... De én nagy fintorogva azért megeszem a csokit ;)
En arra gondoltam, hogy mivel elég sokat vagyok szabadban esetleg felfazhattam vagy ilyesmi...
Szurokolok....
3/5 A kérdező kommentje:
2-es neked is drukkolok :)
2020. nov. 13. 10:24
4/5 anonim válasza:
Szia
#2 vagyok. Meg nem jott meg, ma kellett volna, de negativat pisiltem... 😢
Nalad remelem jobb a helyzet ...
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem ma megjött. Neked még drukkolok :)
2020. nov. 17. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!