Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valakinél becsúszik a...

Ha valakinél becsúszik a terhesség (és ugye akkor nincs menstruáció) és valahogy elvetél azt onnan tudja meg hogy akkor rögtön megjön a mensi?

Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból és tájékozódásképp kérdezem, nem vagyok terhes hála istennek és egy darabig nem is szeretnék :)
2009. jún. 18. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
látszik, hogy tájékozatlan vagy... a vetélés nem úgy működik, h hopp, eltűnt valahová a magzat és már meg is jön a menses.... az egy rettentő fájdalmas dolog, és igen, nagyon erős vérzéssel jár, de nem csak egy sima menses-szerűvel, hanem olyannal, mint amikor valaki megsérül, és azonnal kórházba kell menni és a legtöbb esetben egészségügyi kaparást végezni, mert ha a halott magzatból maradt valami a méhben, akkor az anya vérmérgezésben meghalhat....úgyhogy nem gyerekjáték
2009. jún. 18. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Sztem a kérdező arra gondolt, amikor még a legfiatalabb a terhesség, és még észre sem vette. Gondolom hallott arról, h a nők életében van 3-4 ilyen alkalom, amikor nem is tudják, h terhesek voltak, nemrég a tv-ben halottam én is.

Nekem már kétszer volt ilyen gyanús dolog, sokkal erősebb a vérzés, nagyobb görcsökkel jár, és darabosabb.Ezek a magzatok amúgy sem maradnának meg, pl öreg volt a petesejt.

Pontosan sehogy nem lehet tudni, esetleg úgy, ha mensi előtt tesztelsz, pozitív, aztán mégis megjön.

2009. jún. 18. 17:49
 3/3 A kérdező kommentje:
igen , erre gondoltam, köszönöm a választ.
2009. jún. 18. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!