Valaki hasonló tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nem bírok enni, nem esik jól semmi, Közben meg éhes vagyok. 5+2h ma egész nap egy csokis csigát és 2 banánt ettem. Nem lesz ebből baj? Egyszerűen nem esik jól az étel.2022. júl. 9. 15:34
1/7 anonim válasza:
Nyugi ez ilyen. A baba elveszi magának ami kell :)
2/7 A kérdező kommentje:
Femibiont szedek amúgy,csak azért aggódom nehogy baj legyen
2022. júl. 9. 15:52
3/7 anonim válasza:
Az elején nekem is ez volt.
Inkább ropit meg ilyen hülyeségeket ettem aztán egyre jobb lett. Most így a 31. hétben falok mindent.😂
4/7 anonim válasza:
5+2es embriónak még kicsit nagy falat lenne a csülkös pacal plusz somlói galuska 🤣🤣
5/7 anonim válasza:
Én édesszájú voltam, én pont ezeket nem bírom megenni hetek óta. A savanyú alma a legédesebb, amit jóízűen meg bírok enni.
Ha émelygős is vagy, szerintem inkább azt edd, ami jólesik, mint valami olyat, amitől hánynod kell.
6/7 anonim válasza:
Ugyanez volt/van, pedig már 13 hetes vagyok. Múlt héten izgultam is a 12 hetes UH-n, hogy biztos kicsi lesz a baba, tekintve, hogy az alap kcal szükségletem töredékét viszem be. Ehhez képest, még pár grammal nehezebb is, mint az átlag. Én is Femibiont szedek amúgy.
7/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt; most 20 hetesen mindent imadok enni:D
Olyan, mintha minden kaja ujdonsag lenne, es nagyon izlik szinte minden etel, olyanok is, amik eddig nem izlettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!