33 hetes terhes vagyok, kisfiút várok. Rettentően fent, a mellem alatt érzem csak a babát. Ott nyomja ki magát és rugdos. Az egész hasam fent van,ilyet még nem láttam. Nem hasonlít terhes pocakra. Valakinek hasonló tapasztalata?
Nagyon nagyon fura mert nem csúcsos a hasam, a köldökömnél egyáltalán nem feszül a bőr inkább 5 ujjnyival felette.
Mondjátok azt hogy lejjebb fog menni a baba... Annyira de annyira kellemetlen. A gyomrom,gyomorszájam és bordáim teljesen oda vannak.
Szerintem Szimplán oda helyezkedett. De ha elmegy nogyogyaszhoz ott kérhetsz uh-t, lecsekkoljak neked.:)
Kellemes baba vásárt, könnyű szülést kívánok! :)
Mind két gyerekem nekem is nagyon fent volt. Volt hogy nem tudtam leülni, mert fájt. Most a harmadikat várom, de ő eddig nagyon lent van, és nagyon összehúzza magát. (Uh-n se látni semmit, karja, lábai, minden az arcába, az egész egy kis gombóc).
Egyébként ez normális, nem minden baba az anyukának kényelmesen fekszik el. Nekem szívás volt egészen a szülésig, de remélem neked kicsit lejjebb húzódik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!