Büncselekménynek számít ha nem mondom el hogy terhes vagyok?
Teherbe estem életem nagy szerelmétől, sajnos ő erre még nem áll készen (nem tud róla de ismerem őt, nem akarna gyereket, még magunkat sem bírjuk eltartani, nem élünk együtt).
Félek hogy ha elmondanám neki akkor elhagyna vagy nagyon összevesznénk mert erőltetné higy vetessem el vagy nem tudom... Nem merem elmondani. Én nagyon szeretném ezt a babát, egy igazi szerelemgyümölcs, senki mástól nem akarnék csak tőle. Azon gondolkozom hogy eltűnők az életéből és megszülöm a gyerekünket de neki nem akarom elmondani. Ez bűncselekménynek számít?
27 éves vagyok, ő 28.
Nem élünk együtt de párkapcsolatban vagyunk,van munkám, elfogom tudni tartani a babát csak azt érzem ő meg nem áll készen az apaságra. Nem terveztük? Szedtem fogamzásgátlót de mégis terhes lettem. Ez a történet.
De ha te egyedül egymagad elfogod tudni tartani a babát meg magadat, akkor hogy lehet hogy ketten nem tudjatok megoldani hogy eltartsátok magatokat? 🤔
Van saját hitel mentes házad alsó hangon 300 + fizud ami gyeden amugyis csak max 180(?) plusz segítséged ha valahova menned kell vagy gond van ? Vagy ha otthon maradsz szerinted a pasinak nem fog leesni, hogy 9 hónap múlva lett egy gyereked ? Esetleg ha szüleiddel élsz akkor szerintem nekik is van beleszólásuk azért mielőtt nagyon beleéled magad.
"Ne add örökbe és ne vetesd el. Meg fogod bánni. Szüld meg, mégha szegénységbe is. Ne hallgass a sok "modern" emberre."
6-os válaszoló, gratulálok.
Szülje meg szegénységbe, mert ahova a jóistenke bárányt adott, ad majd legelőt is... aztán ha mégsem, akkor majd te segítesz elmagyarázni a gyereknek, hogy ő miért nem mehet pl táborba, színházba a többiekkel, vagy csak egy fagyit-sütit megenni?
Nem értem minek titkolni. Így is úgyis elhagy, ha nem akar gyereket. ha meg titokban elmész és megszülöd, akkor te hagyod el voltaképp, nem tök mindegy?
teljesen mindegy, hogy most lép le, vagy akkor, mikor már gömbölyödsz, vagy akkor, mikor megvan a gyerek, ha menni akar, menni fog.
Ennyi idősen lehetne több eszed.
Ez olyan mint egy török szappanopera.🤣
Hidd el, te egyedül nem fogod tudni eltartani azt a gyereket de szerintem nem is való még neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!