Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez méhösszehúzódás, vagy...

Ez méhösszehúzódás, vagy valami durvább lehet?

Figyelt kérdés
Sajnálom ha buta kérdés, de nekem sosem fáj/görcsöl az alhasam se mensikor, se máskor. Egy hosszabb idő után tegnap együtt voltam a párommal (mindig védekezünk) és éreztem, hogy a méhszájam kicsit fáj. Az aktus után viszont olyan fájdalom tört rám, mintha 100 tűvel szúrnák a méhszájam és az alhasam. Egy két óráig nem is bírtam kiegyenesedni. Mára nagyjából elmúlt a fájdalom, ha ülök vagy fekszek egyhelyben akkor nem is érzem. Viszont eléggé aggaszt a dolog és kértem időpontot nőgyógyászhoz, de csak 5 nap mulvára kaptam időpontot :( A menstruációm 8 nap múlva fog megjönni. Szerintetek mi lehet a bajom? Esetleg terhesség vagy gyulladás? Volt valakivel hasonló?

ma 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Terhesség nem valószínű mivel a beágyazodas pont akkorra fejeződik be, mire megjonne a következő menzesz. Max 1-2nappal hamarabb. Szóval gyulladás sajnos hamarabb de nem biztos! Nincs problémád a széklettel, illetve nem vagy felfújodva? Nálam akkor szokott ilyen fájdalom lenni. De majd a doki megmondja :)
ma 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen biztos, hogy nem terhesség. Lehet gyulladás, vagy vannak egyéb betegségek, amik méhszáj érzékenységgel járnak. Jól tetted, hogy kértél időpontot, nézzen meg a doki, de ez nem terhesség miatt lesz. Nekem amúgy ovulációkor szokott ilyen lenni, amikor a méhszáj lentebb húzódik és a párom néha rosszul nyomja meg. Akkor ott helyben érzem, hogy fáj, de amint lenyugszunk, érzem, hogy ez NAGYON fáj és a hasam is görcsöl hozzá.
ma 21:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Kicsit úgy érzem, hogy puffadok is, és most a hasam is fáj.
ma 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!